8 gedachten over “Oefenen voor de volgende stoet der hypocrieten?

 1. Er zijn maar twee mogelijkheden 1 ofwel hebben ze last van evenwichtstoornissen of 2 – ze hebben “een ferm stuk in hun kl.”….””””” voor onze niet begrijpende maar nieuwsgierige West en Oost Vlaamse broeders .Antwerpse uitdrukking voor behoorlijk dronken zijn””””” Ik gok op nr 2

  • Beste Rene, indien U moest kunnen in Heist geraken, dàn zou U eens zien of wij àl-dan-niet-weten wat een “stuk in ons kl***ten” betekend.
   De karnaval-koorts is reeds 6 (ZES) weekends aan de gang, en zal nog véle weekends voortduren (want… nà dinsdag 17/2, volgen nog de stoeten in Zeebrugge èn Lissewege)—> bij ons, is het aanbreken-van-de-vastentijd op aswoensdag, reeds làng… voltooid verleden tijd, hoor.

 2. De beslissingen van de laatste tijd wezen al op hersenbeschadigingen, die nu ook de motorische functies hebben aangetast.

 3. De onderhandelingen zijn goed en wel achter de rug en Poroschenko begint de zaak al in twijfel te trekken. Ik loop niet hoog op met politici, zeker niet met die, die een dubbelpas hebben. De mannen die een politieke vinger in de pap hebben in Oekraïne, Poroschenko, zijn ‘Stellvertreter’ Boris Flatow, Kolomosjki, Jazenjuk bezitten buiten een Oekraïens paspoort ook en Israëlitisch. Op 28 februari 2014 meldde JTA (Jewish telegraph agency) en Haaretz dan ook : an Israëli army veteran led a unit of street fighters
  http://www.jta.org/…/in-kiev-an-israeli
  Ook die andere foto van Merkel met Poroschenko gezien? Waar ze haar handen in een loge teken houdt? Duimen naar boven gericht tegen elkaar en wijsvingers naar beneden gericht eveneens tegen elkaar en je hebt mooi de driehoek.

  • Dat laatste is wel een karakteristieke houding van Merkel. Er circuleren tientallen, zoniet honderden foto’s van haar in die pose. Ze zal zo de geschiedenis ingaan, samen met haar geknoopte blazervestjes.

  • Inderdaad Anna, en die personen met hun dubbele nationaliteit gaan er nu voor zorgen dat de oorlogsindustrie zal draaien en dit ten bate van hun “vriendjes” van de oostkust…..

Reacties zijn gesloten.