10 gedachten over “Ich liebe Dich

 1. Mooi initiatief om de muziek en tekst erbij te plaatsen zodat ik uit volle borst kon meezingen . Nu nog extra oefenen en dan op zoek naar den balkon van Lolita haar huis !
  Rene Bocelli

  • Oppassen dat U geen bloempot op het hoofd krijgt, beste René 🙂

   • Een bloempot op mijn hoofd beste Fic , daar geloof ik niks van , integendeel . Ik gelijk als twee druppels water op het grooote sex symbool van deze eeuw Tom Cruise , iedere vrouw “valt” voor deze mooie knappe man !

 2. Bij ONZE Beethoven denk ik aan de bekende scene in Karlsbad waar hij samen met Goethe het Wiener Hof ontmoette, waaronder zich geen enkel genie bevond. Daar zag je een Goethe die opzij ging voor de vorsten, tegelijkertijd diep buigend, terwijl Beethoven hen kaarsrecht en trots voorbijging en tot een prins zei : er zijn honderden prinsen maar er is maar één Beethoven.

   • Puntje op de i, Ropie. Als dank geen muziek maar mooie woorden van v a n Beethoven : höheres gibt es nicht, als sich der Gottheit mehr als andere Menschen nähern und von hier aus die Strahlen der Gottheit unter dem Menschengeslecht verbreiten.
    En dat heb je met grote persoonlijkheden, ze houden het niet bij woorden, ze handelen. Die Strahlen der Gottheit heeft hij ons gebracht.

Reacties zijn gesloten.