11 gedachten over “Nog meer Coburger nieuws

 1. Al die koningen (en koninginnen) zijn dezelfden: als zij op reis gaan is dat vooral om eens rond te kijken of er nergens niks te neuken valt. Ik durf wedden dat er op het koninklijk jacht zelfs een dekofficier meevaart.

  • Allemaal kwatongen – toogpraat ,als we moeten voortgaan op toevallige gelijkenissen . Mijn gelijkenis met Richard Gere is verbazingwekkend maar dat wil nog niet zeggen dat hij mijn vader is ! Idem de gelijkenis met Delphine Boel en zijne majesteit Albert II is louter toeval , hetzeflde met “den Aldi ” en zijne doorluchtigheid , Prins Laurent ! Hooggeplaatste personen en personinnen die gaan niet vreemd ! want zij hebben een voorbeeldfunctie . Vraag dat maar aan DSK

 2. Zoals Frans schrijft zijn alle gekroonde hoofden het zelfde. Er wordt altijd naarstig rondgekeken of er hier of daar niet wildgevogeld kan worden. Bij de Van Seksen Coburgs is het zelfs een familie ziekte die terug gaat tot bij de verre voorvaderen. Van de heilige Boudewijn doen toch ook verhalen de ronde als zou hij iets gehad hebben met zijn stiefmoeder.

  • Och, dat is nu iets dat wij niet kunnen geloven, zie. Zo’n heilige beeldeke.

 3. Het wordt hoogtijd dat die komedie in Europa wordt opgedoekt, nog 6 of 7 te gaan, dat moet toch niet moeilijk zijn? Gewoon de geldkraan dichtdraaien ze een C4 geven de de ouden een pensioen geven van 750 euro het pensioen van een levenslange werkloze.
  Decadent en degoutant is de wansmakelijke komedie, kappen met die idioterie.
  Sommigen zullen nu zeggen ”een president is duurder!” Voor alle duidelijkheid, die hebben we ook niet nodig, de minister president van de Vlaamse Republiek kan dat klusje er gratis bijnemen want het is totaal inhoudsloos.

 4. Dat ze rotzooien is niet ons probleem maar dat ze parasiteren op ons geld is er zwaar over, laten we die totaal nutteloze komedie heel snel naar de sprookjesboekjes sturen want het gedoe heeft geen enkele toegevoegde waarde.
  Dat zo iets in Afrika en het midden oosten leeft is nog te begrijpen, simpelen van geest maakt je alles wijs maar ik dacht da Europa dat hoofdstuk heeft afgesloten!
  Blijkbaar nog steeds niet, de koekendozen folklore leeft nog bij een gedeelte hersenloze Belgen.
  Er zijn maar 2 woorden voor nl. Decadent & Degoutant.
  Jaarlijks +/- 30 miljoen euro verknoeien aan een familie vakantiegangers!

  • Vergeet de meerwaarde van hun aanwezigheid bij de ‘handelsmissies’ niet, Jean! Telkens weer wordt er ons op attent gemaakt dat die niet zo’n succes zou geweest zijn als de Coburgers die niet ‘geleid’ hadden!

   • Geachte Redactie,
    Daar het volkje me geen flikker interesseert zoek ik zelfs niet meer naar de waarde ervan want die is zero, nul, noppes.
    Handelsmissies is dat niet iets voor zakenmensen? Wat doen die sexen coburgers er dan bij? Zielig om aan te zien dus kijk ik nooit naar iets waar dat volkje in voorkomt.
    Ik ben een volbloed Vlaams Republikein.

Reacties zijn gesloten.