19 gedachten over “Geert Wilders krijgt staande ovatie in Wenen

 1. Als het succes van de FPÖ te groot zou worden, verwacht ik een invasie van Duitsland in Oostenrijk. Ein Wiederanschluss sozusagen.

 2. 🙂 Hahaha Frans, uw humor over Duitsland en de Duitsers is werkelijk origineel en onuitgegeven! Het zijn waarachtig echte billenkletsers! 🙂 🙂 🙂

 3. ‘Johann Sobieski is niet dood
  Wij voelen zijn hart in onze borst kloppen’

  Ik voel dat helemaal niet. Ik voel de as van Klaas daar kloppen. En die zegt me niet akkoord te gaan met het welkom van Wilders zoals hij het als volgt formuleert : als ze zich aan onze wetten houden zijn ze welkom.
  Ik zie die ‘komers’ als een politiek gevaar. Hoor en zie ze dagelijks de Meyrem Almaci’s die ons in het parlement de wetten komen spellen en de lakens naar zich toe trekken.

  Lang leve de Nederlanden! Het is een meervoud, Wilders, maar jullie leren het niet af om ons telkens opnieuw in het land b onder te brengen, met zijn Belgische hoofdstad.

  Voor het overige wens ik Wilders een goede reis naar Dresden waar hij het volk van Pegida zal toespreken op 13 april. Misschien kunnen wij in Gent dan weer een scherm plaatsen waarop hij ook ons vanop afstand toespreekt

 4. Intolerantie, xenofobie, homofobie, racisme, haat preken, revisionisme, antisemitisme het moet allemaal verdwijnen. Het is strafbaar. Een duidelijke lijn bij dat grens overschrijdend gedrag wordt ons niet gegeven maar bij al die verschrikkelijke feiten zijn racisme en antisemitisme de overtreffende trap. Sakkeren op die uit de Maghreb en Anatolië wordt door de man in de straat nog geduld, hij volgt je dikwijls nog of overtreft je. Van Wilders krijg je ook applaus. Bij antisemitisme ligt dat anders, wat je ook in vraag stelt wat joden betreft, je bent het sowieso. Over hen worden geen vragen gesteld. Mag niet. Ook niet van Wilders.
  De joodse geschiedenis neemt meer plaats in, in onze opmerkzaamheid en wereldbeschouwing dan welk ander land en volk ook. Wat verwonderlijk is gezien hun volksaantal (13 à 14 miljoen). We weten meer over hen dan over de veel talrijker Duitsers en Fransen.
  Als je, je daarin verder verdiept, als je bij hun geschiedenis, leer, filosofie vragen durft te stellen zet je al een eerste stap naar het etiket antisemiet. Durf je, je dan nog uiten heb je helemaal prijs.
  Ik heb geleerd dat die joodse filosofie erop neer komt dat ze bij alles wat er gebeurt, iedere handeling, elke maatregel in een cultureel en politiek beleid, er de vraag wordt gesteld : is het goed voor de joden of niet? Dat is het enige wat telt en afhankelijk van het antwoord wordt je als antisemiet bestempeld. Terecht of onterecht.
  Veroordeel ik hen daarom? Nee, ik respecteer hen daarvoor want ze handelen naar de logica en de waarheid van hun eigen aard en nooit heeft de roes van de humaniteit hen de eigen wetten en prioriteiten laten vergeten. Iets waar wij een voorbeeld aan kunnen nemen.
  Ga ik met hen akkoord? Nee, en als kind van dit land heb ik het recht dat te zeggen zonder in het hoekje van de antisemiet gedrukt te worden. Ik zit al in de hoek van de marginalen, zoals mij gisteren nog maar eens duidelijk werd gemaakt in GvA, waar dhr. Freilich verkondigde dat het VB bij de joodse gemeenschap als een marginale partij wordt aanzien. De woorden van Karel Dillen in zijn brochure ‘Wij Marginalen’ zijn nog niet achterhaald.

 5. Het kan verkeren.
  In januari 2011 spreekt Strache/FPÖ nog klare taal in zijn weekblad. “WILDERS KANN FÜR UNS KEIN PARTNER SEIN”
  Hij stelt niet mis te verstaan duidelijk dat ‘Wilders noch Stadtkewitz (voorzitter van de Piratenpartei) noch hun omgeving, die vastberaden Amerika- en Israël vrienden’ geen partners kunnen zijn.
  ‘Ik hou Geert Wilders voor een strovuur, dat vlug uitgedoofd kan zijn. Een samenwerking streef ik niet na. Iemand die uitspraken doet zoals dat men de Arabieren achter de Jordaan moet terugdrijven kan voor ons geen partner zijn. Wilders is een presentatie van zichzelf en één man partij.
  In het geheel hebben deze heerschappen zich als absoluut kritiekloze Israël lobbyisten ontmaskerd, die het om eenzijdige stellingen gaat.’

  Hoe Strache zijn bocht tegenover zijn achterban heeft verklaard???

  • Anna,
   Strache is ook naar Israël geweest..en hij kent ook het lot van Jorg Haider, en wie hiervoor verantwoordelijk was..
   Strache is iemand met wie er dan ook te “klappen” valt!!!
   Meer moet U daar niet achter zoeken

   • Wat betreft Jörg Haider speelden er persoonlijke zaken mee, inbegrepen zijn dood. Wein, Weib und Testosteron. Zoals bij vele politici en staatslieden.

 6. Of ‘Wein, Mann und Testosteron’? Kwam hij niet juist uit een homoclub?

  • Jörg Haider? Niet zwansen, he Frans! Vraag eender wie in Karinthië!

   • ‘Kort na de dood van Haider deden allerlei geruchten zich de ronde over Haider zelf. Deze geruchten waren voeding voor nieuwe geruchten over zijn alcoholisme en mogelijke homoseksualiteit:
    Volgens de Oostenrijkse internetkrant oe24, die zich baseert op ooggetuigen, sloeg de gouverneur vóór zijn fatale autorit in gezelschap van een onbekende man in korte tijd een fles wodka achterover. Toen hij rond 1.00 uur ’s nachts vertrok zou een bezorgde cafébezoeker nog hebben aangeboden de politicus naar huis te rijden, omdat hij zo zwalkend liep. Het drinkgelag zou in een homobar zijn geweest. Het ongeluk voltrok zich korte tijd later, toen Haider met veel te hoge snelheid in dichte mist over de kop sloeg.[14][15]
    De snelheid waarmee hij reed zou volgens onbevestigde berichten nog een stuk hoger hebben gelegen dan de oorspronkelijk gemelde 142 kilometer per uur: meer dan 180 kilometer per uur.
    Ook het alcoholpromillage zou hoger zijn geweest dan aanvankelijk bericht.[16]
    De 27-jarige Stefan Petzner, partijgenoot en assisstent van Haider en voor korte tijd zijn opvolger,[17] maakte na het overlijden van Haider bekend dat hij één van de minnaars van Haider was geweest. Haider en Petzner zouden op de avond van het ongeluk ruzie hebben gekregen, waarna Haider zich ging bezatten in een gay-bar. De bekentenis van Petzner had tot gevolg dat de extreemrechtse partij BZÖ Petzner op staande voet ontsloeg als partijleider. De BZÖ staat negatief tegenover homoseksualiteit.[18][19]’ (Wiki)

    • Dat drinken dat is algemeen bekend. Haider zou er echter verschillende ‘vriendinnetjes’ op na gehouden hebben. Zijn partijgenoten moesten voor alibi’s en dekmantel zorgen. Daarom zijn overdreven snelheid. Dat van die ‘gay’ bar, is mij niet bekend. Heb beelden gezien van zijn laatste dag. Maar er werd van alles bij gesleurd om de partij te beschadigen. Ook dat hebben we toch ook al bij ons meegemaakt. Als werd hij nooit van ‘gay’ zijn beschuldigd. Hier geldt dat bijna als een ereteken.

 7. Er is ook de rol van Jorg Haider bij de Hypo Alpe Adria bank, die momenteel uitdraait op een ware nachtmerrie voor Oostenrijk.
  http://www.dw.de/austrias-hypo-alpe-adria-probe-finds-fault-all-round/a-18106716
  Deze nachtmerrie geldt voor alle schuldeisers van de Heta bad bank.(die opgericht werd om het probleem van Hypo Alpe Adria bank op te lossen)
  http://www.ft.com/intl/cms/s/0/3fd97fb0-ce48-11e4-9712-00144feab7de.html#axzz3W0ArkSXs
  Voor het overige zijn er voldoende berichten op internet die verklaren wie er werkelijk bij de moord betrokken was, en de vraag is nu al eeuwen dezelfde :
  “cui bono??”.

 8. Na het ‘ongeval’ van Haider verklaarde de woordvoerder van VW, Peter Thul in het Oostenrijkse dagblad Heute : feit is dat Haider te snel reed. Ik wil geen snelheid overtreders goed praten maar in deze bocht was het tempo voor het gestel van de wagen geen probleem. Waarom het ongeval gebeurde kunnen wij niet verklaren De Phaeton is naast de Audi A8 de meest zekere en veilige wagen van alle wagens. Om die veiligheid uit te schakelen moet iemand in een garage daaraan friemelen.
  De Britse Sun neem dit bericht over : it is a fact that Haider was going too fast, but such a speed on that curve is not a problem for the cars phycics. The Phaeton and Audi A8 are the safest of all. You’d need the key to manipulate the electronics, so someone at a garage would have to tamper whit it.

  Misschien had Haider zijn doodvonnis getekend toen hij in 2008 het vernietigende Bansysteem als Banken Maffia op de korrel nam en verwees naar de mannen achter dit systeem. De Pentagon medewerker Fletcher Prouty verwees in dat verband naar de moord op Kennedy die tegenover de Banken Maffia de door zilver gedekte dollars begon in te voeren. Na zijn dood werden de zilverdollar bankbiljetten terug ingetrokken.

  Haider had eens een lokaal in Klagenfurt bezocht waar ook homo’s kwamen maar niet bekend stond als een homolokaal. Voldoende voor de sensatie pers om de geruchten molen op gang te brengen. Komt nog bij dat Stefan Petzner na de dood van Haider wenend voor de camera’s zei dat hij de man van zijn leven was. Dit kan een heel andere betekenis hebben gehad. (Pol le Roy zei tegen van Severen : met u ga ik naar de hemel of de hel) Voor de sensatie was het gefundenes Fressen

  Zijn weduwe Claudia bracht die roddels en eerroof voor het Landesgericht in Graz. Het oordeel van de rechter uit 2009 maakte een einde al de roddels.

  • Ik heb bij een vorige reactie al geantwoord dat ik beelden van zijn laatste dag gezien heb. Haider had behoorlijk veel gedronken. Wat meer gebeurde. En hij reed inderdaad snel. Wat ook meer gebeurde. Haider stond in heel Karinthië en daarbuiten bekend als een rokkenjager. En hij leidde een driedubbel leven aan een bijzonder hoge snelheid. Op de duur loopt dat slecht af.

   • In de grond is die schnapps, pint en rokkenjagerij bijkomstig bij de vraag of zijn wagen al dan niet gesaboteerd werd. En of daar uiteindelijk gevolg aan gegeven werd.
    Wat die rokkenjagerij betreft. Ik ken er bij het VB ook die er hun klak niet overgooien, iets waar we best de mantel der liefde overgooien.

    • Juist, ja. En bij de tjeven, de blauwen en de sossen. Raar, maar bij de groenen valt ons momenteel niemand te binnen…

Reacties zijn gesloten.