7 gedachten over “Nog geen cursus ‘tafelmanieren’ gevolgd?

 1. Wir schaffen das …met wat extra personeel voor de opkuis, niets aan de hand !

  • geachte RenĂ©,
   net de reactie die ik zeker niet zou hebben. Het boeltje laten zoals ze het verlaten hebben, en de volgende maaltijd gewoon droppen op de tafels.
   Als je na elke maaltijd voor hen moet opkuisen, dan weet je toch nu al dat ze je vierkant uitlachen.
   Als die mensen in de hun zelf veroorzaakte vuiligheid willen leven, laat ze dat doen. Wellicht doen ze dat ook in hun woestijnententen.
   Die gasten zijn al zoooo ongelukkig, je gaat ze toch niet nog ongelukkiger maken door ze een kraaknette tafel te geven?

   • Uiteraard beste quosque , ik zou ze zelfs uit een trog laten eten zoals de varkens. Mijn reactie was sarcastisch bedoeld vooral op die legendarische uitspraak ” Wir Schaffen das” Doet wat ge wilt je bent en je blijft welkom of je nu een wilde bent of erger. Die mentaliteit is er een van , ge zult en je moet naar onze pijpen dansen !

    • Beste Rene en quosque,
     Dat is net het erge van de zaak, overal zijn er asielmedewerkers aan de slag om de rotzooi van deze gelukzoekers op te ruimen. Zelfs Kuisen hoeven ze niet te doen. Waarschijnlijk hebben die het allemaal te druk met hun iPhone om vrienden en familie te “overhalen” om naar het continent van melk en honig te komen. En als de verveling toeslaat kan er nog altijd een medewerkster verkracht of vermoord worden. Zie Zwitserland waar een 15 jarig geitenneukend crapuul dit in zijn hoofd haalde.

     • Moesten we alle berichten plaatsen waar ‘vluchtelingen’ wat men schoorvoetend ‘grensoverschrijdend gedrag’ gepresteerd hebben, dan zaten we heel de dag achter onze pc.

   • Waarvan dat het woestijnvolk komt eten ze met 50 man uit ene pot dus bestek en borden zijn overbodig, evenals
    tafels en stoelen.
    Apen zijn nu eenmaal eigen aan hun instinkt, alle cursussen, of aanpassingen klasjes ten spijt.

Reacties zijn gesloten.