10 gedachten over “Nieuw kinderboek

 1. Om geloofwaardiger te zijn hadden ze dat modieus zakdoekje op haar hoofd wel mogen vervangen door een hoofddoek een tafellaken groot.

   • Ik dacht dat ze de reeks wat islamitischer wilden maken, daar schrijvers, en vooral die van educatieve boeken, net zoals bijna alle mensen die creatief bezig zijn, meestal links zijn.

 2. In voorbereiding
  Martine wordt verkracht
  Martine wordt uitgehuwelijkt
  Martine wordt besneden
  Martine moet een boerka dragen

  Veel leesplezier … en onze jeugd wordt voorbereid op de toekomst !

  • Oei, beste Rene, zou U soms een latente hebefiel zijn ?*
   *) Hebe was een (zeer)minderjarige dochter van Zeus dat nectar moest schenken aan de genodigden op de Olympus; maar… die dan in “verheugde toestand” zich aan haar vergrepen.
   —————————————————-
   Het is door deze mythe dat men in Engeland de “kleine-meisjesverkrachters” Hebephiles noemt om het te onderscheiden van de pedo-soort zoals “vuul Rozjeetje” uit Brugge die “het” met jongentjes deed.

  • Fatima !Rene, Fatima !ook de volgorde klopt niet !
   En’t vervolg:Fatima wordt verstoten ,Fatima wordt veroordeeld ,Fatima wordt gestenigd !

 3. Het prachtige herenhuis in de Van Ertborn straat wordt start klaar gemaakt voor het nieuwe schooljaar. VRT liet ons genieten van de restauratie en de directrice van het Antwerps atheneum vertelde ons dat daar geen Tiny’s noch Martine’s terecht komen maar minderjarige kinderen die zonder begeleiding het land b opzochten en daar een taalbad krijgen. We zagen ook de beelden van al die lieve reeds ingeschreven kinderen met getaande huid en zwarte krullenbollen die vol verwachting op dat bad wachten.
  Of de kans bestaat dat de directrice kalachnikovs in de klaslokalen zal vinden? En of het huis na een tijdje nog even netjes zal zijn?
  Intussen, maak je niet ongerust, kunnen Vlaamse kinderen de lessen blijven volgen in containers.

 4. De dader, Ayoub El Kahzzan, zou volgens bekenden en familieleden een brave, oppassende jongen zijn. Zij kennen hem beter dan wij en dus moeten we het wel geloven, maar dan rijst de vraag: als een brave islamiet zoiets doet, wat moeten we dan verwachten van niet zo brave islamieten?

Reacties zijn gesloten.