N-VA zoekt collaborateurs

La N-VA recherche péniblement 50 collaborateurs francophones

La N-VA a lancé une sélection de recrutement d’une cinquantaine de francophones pour ses différents cabinets et ce n’est pas une mince affaire.

Lees verder…

Zou Di Rupo willen solliciteren?

FVE

2 gedachten over “N-VA zoekt collaborateurs

 1. Dit is inderdaad geen eenvoudige zaak, want de franstaligen die zouden toehappen, moeten rekening houden met represailles, cfr de principes van de democratische rechtstaat.
  Om de zaak de vergemakkelijken kan de NVA beter Michel Nihoul aanspreken, want die man kan “klappen” met iedereen. Zijn motto is immers :”Iedereen is omkoopbaar… il suffit d’y mettre le prix..!!! “.
  Gezien de financiële problemen van de “prince” Laurent, moet deze ook kandidaat zijn voor een of ander postje.. zeker bij de nieuwe minister van Landsverdediging…met oog op het voeren van een “creatieve boekhouding”.
  De kolonel Vaessen zal zeker ook ter beschikking staan..
  Vergeet ook niet Michèle Martin, die volop werkt aan haar sociale reclassering.
  Als er dan toch nog een man tekort zou zijn, blijft er natuurlijk als laatste reddingsboei “Farid le fou”….het “wapen” om in te zetten tegen Laurette, en konsoorten.
  PS: Elio laat weten dat hij momenteel niet beschikbaar is, gezien een “romance” met een knappe jongen, waarvan de leeftijd momenteel nog niet mag onthuld worden!!!

Reacties zijn gesloten.