4 gedachten over “MM als inspiratiebron

  1. Gewoon om u te laten weten : mijn hoofd staat nog op mijn romp, mijn huis ligt niet in puin, evenmin als mijn straat. Mag ik mgr. Bony vragen om de Heer te danken. Wel de juiste Heer, want met die van Abraham heb ik niets te maken, ik heb andere voorvaderen.
    Mocht u morgen niets meer van mij horen, dan weet u dat mijn hoofd niet meer op mijn romp staat en mijn huis in puin ligt.
    Ik zal dan de Heer, die niet de heer van Abraham is, vragen om zich er eindelijk eens mee te bemoeien.

  2. Intussen zijn we reeds “morgen” den negenentwintigste ….. ik maak me zorgen , heeft er al iemand iets gehoord van “anna”

  3. Prachtige tekening ! Vooral die smoelen op de achtergrond van die onvrijwillige zondaars zijn erg realistisch . Ge zou bijna zweren dat het een foto is !

Reacties zijn gesloten.