3 gedachten over “Merkelland: 975.000 verrijkers = 5.3 miljard euro verarming

  1. Deze binnen gewandelde medeburgers verkiezen de spoed in plaats van de wachtkamer van een arts. En omdat ze voor een ambulance niet moeten betalen, worden deze ambulances in het centrum van de steden misbruikt. Daarin gebeuren wonderbaarlijke genezingen. Als de pas nog doodzieke in de beurt komt waar hij/zij moet zijn is hij/zij plotseling genezen en verzoekt om uit te stappen.
    Deze delicatessen vindt je niet in het nieuws maar zijn de ervaringen van verplegers en brandweermannen, dus mensen op het front, die hun wedervaren op de sociale media posten. De leiding, de officieren achter hun bureau weten het ook, maar ze weten vooral wat ze niet mogen zeggen.

  2. De officiële instanties zeggen dat 1 vluchteling 453 euro/maand kost. Het kostprijsje voor de integratie hulp is daar niet bij, evenmin als de medische verzorging die ook dure en in Duitsland niet gekende ziekten dekt. Die kosten bedragen circa 15 miljard en in dat bedrag zitten de kosten voor erkende asielzoekers niet verrekend.

    • Dat heet dan in het Wetstratees: “uit de begroting houden” of “constructief boekhouden”; ook geliefd is “wij nemen dit mee”. Reële kosten die fictief geboekt worden als zijnde niet betaalbaar of ergens met Sint Juttemis. Zoals de asielcrisis die verkocht wordt als “een uitdaging”.

Reacties zijn gesloten.