2 gedachten over “Merkel-Jugend begroet de Führerin van Europa

 1. Duitsland hoeft zich voor zijn politici niet te schamen, dat heeft de Merkel -Jugend goed begrepen. Neem nu die Volker Beck van haar coalitie partner de Grünen. Hij heeft een echt palmares opgebouwd. Hij zetelt in de Bundestag, is voorzitter van de Deutsch-Israelischen Parlamentariergruppe des deutschen Bundestag, is lid van het Information- und Dokumentationszentrum für Antirassismusarbeit, is erelid van The American Jewish Commitie Berlin en weduwnaar van Jacques Teysner.
  Hij voerde campagne voor het homohuwelijk en voor het schrappen van art. § 175 dat tot 1994: sexuelle Handlungen zwischen Personen männlichen Geschlechts strafbaar stelde.
  Hij schreef een artikel in het boek voor pedofielen van Angelo Leopardi, pseudoniem voor Joachim Hohmann, onder de titel ‘Plädoyer für eine realistische Neuoriëntierung des Sexualpolitik’ (pleidooi voor een realistische, nieuwe oriëntering van de seksuele politiek) daarin schreef hij zijn ‘Kampf für die zumindest teilweise Entkriminalisierung der Pädosexualität’ (kamp voor het op zijn minst gedeeltelijke ‘ontcriminaliseren’ van de pedofiele seksualiteit) dat kan men bereiken door een vernieuwing van het strafrecht en de verlaging van de beschutte leeftijd van14 jaar. Bovenal het verzekeren van straffeloosheid voor onschuldige gevallen. Dat is de denkwereld van Beck en van partijgenoot Jürgen Trittins die al sinds midden jaren tachtig ijverde om de pedofiel paragrafen uit het strafrecht te halen.
  De Israëlische organisatie Keren Hajessod eerde Beck in 2015 met het ‘Shield of Keren Hajessod’ en de joodse Zentralrat verleende hem de Leo-Baeck-Preis voor zijn engagement in het besnijdenis debat dat niet alleen moslims maar ook joden trof. Bovendien ijverde Beck voor een Duits pensioen voor de joden in Oost Europa.

  Tijdens een recente politiecontrole op straat werden bij Volker Beck, die het pand van een drugdealer verliet, drugs gevonden. Het zeer gevaarlijke Crystal Meths waarna hij op 2 maart al zijn politieke ambten en fracties neerlegde.

  Volker Beck bleef dus niet onopgemerkt en op de blogs verscheen nogal wat commentaar op hem, zoals ‘Leute wie Beck und Edathy, erben der 1968er – versifft und verkommen bis ins Mark. Unsere Volksvertreter (Lieden wie Beck en Edathy (SPD volkvertegenwoordiger betrapt met kinderporno) ergenamen van de 1968ers vervuild en vervallen tot in het merg. Onze volksvertegenwoordigers) en ‘Beck ist der normale Typ an Politikern. Denunziant und Drogensüchtig und Hassprediger’ (Beck is de normale type van politici, verrader, drug verslaafd en haatprediker).
  Je zou ermee kunnen instemmen maar… je verklaart jezelf tot nazi die de brave Beck onder vuur neemt. Zo althans volgens Hagalil dat de verdediging van Beck op zich. Beck slachtoffer van haatpredikers en dat kunnen niet anders dan joden haters en nazi’s zijn.

  • Anna,
   Ik heb reeds in een andere reactie verwezen naar Volker Beck.
   Deze is maar het topje van de ijsberg, zijnde verraders die gechanteerd worden door “occulte machten” met zeden- en corruptie dossiers.
   Onder zeden dient men “pedofielen” praktijken te verstaan.
   Deze laatste “praktijken” zijn het ideale chantagemiddel, voor “geheime diensten”.
   We moeten daarvoor zelfs niet naar het buitenland gaan.
   In België zijn er ook dergelijke gevallen.
   Tal van gebeurtenissen kunnen alleen verklaard worden door chantage en /of omkoperij.
   In deze optiek is het dan ook logisch dat “chanteerders” het opnemen voor de “gechanteerden”.. die ideale pionnen zijn, en die men niet zomaar wil kwijtspelen.
   Beck zal dan ook een “belangrijke pion” zijn!!!

Reacties zijn gesloten.