Mens heeft slechts 3% invloed op atmosfeer

Vroeger was er gezegde “dat is een luchtverkoper” Nu verkopen overheden 0,03% van de lucht.  Menselijke CO2, daarover gaat het dus. 97% is natuurlijk. Mens 3%. Ja, dat is de knop om het klimaat te regelen.                                               Zet de verwarming lager. Verplaats u met de fiets.   Stop met ademen. 

Permalink voor ingesloten afbeelding

 

8 gedachten over “Mens heeft slechts 3% invloed op atmosfeer

 1. 3% menselijke invloed op de totale hoeveelheid CO2 = 0.0012% menselijke invloed op de atmosfeer, zoals in de grafiek staat.
  Ik mag er overigens niet aan denken dat er een bom zou ontploffen in dat linkse moeras.

 2. De zo gezegde aanpak va de klimaatproblemen heeft niets te zien met het klimaat als dusdanig, maar wel met de NWO, waarvoor het klimaat wordt gebruikt.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-03/2030-agenda-month-un-launches-blueprint-new-world-order-help-pope
  Een citaat :
  “Don’t be fooled – the 2030 Agenda is a blueprint for a New World Order. Just read the document for yourself, and imagine what our world would actually look like if they have their way.
  They want to fundamentally transform our planet, and the freedom that you are enjoying today is simply not acceptable. To the elite, giving people freedom and liberty is dangerous because they believe it hurts the environment and causes societal chaos. According to their way of thinking, the only way to have the kind of harmonious utopia that they are shooting for is to tightly regulate and control what everyone is thinking, saying and doing. Their solutions always involve more central planning and more control in their own hands.”(=einde citaat).

  • @Lovenaar,

   Die polit samenkomst in Parijs wil dus door een besluit de zon verhinderen om meer warmte uit te stralen en het ijs om te smelten.
   Wat voor zin heeft het dat die politfunctionarissen in trossen naar Parijs vliegen om besluiten te nemen die al een miskraam zijn voor de inkt droog is. De politiek van economische groei die blijkbaar alle regeringen op deze wereld nastreven verdraagt zich niet met de bescherming van het klimaat. Die groei wordt op een heel andere plaats afgedwongen: namelijk door het fiat-geldsysteem en de renten die overal geïncasseerd worden. Als iemand de oorzaken wil bekampen dan moet die iemand niet bij de schoorstenen, de uitlaten of bij de boeren gaan staan die uit nood een stuk van het regenwoud omhakken, maar in de bureaus van de hoge bankers, bij de hebzucht van aandeelhouders, bij de onverzadigbaarheid van super rijken die deze wereld de afgrond in duwen.

 3. Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.

 4. Mocht iemand nog twijfelen dat klimaatprotesten georchestreerd zijn, dan hebben die 2000 betogers in Parijs het wel bewezen. Ze zijn zo bekommerd om het milieu dat ze met flessen, stenen en herdenkingskaartjes van 13/11 in het rond hebben gesmeten. Zelf hebben ze de boel niet opgeruimd daar waren co2 uitstotende vuilniswagens voor nodig.

  • En dan staat het grootste voordeel er niet eens bij: verminderde warmtebehoefte in woningen, burelen en fabrieken; daardoor minder CO2-uitstoot.

Reacties zijn gesloten.