Mededeling

Het leven heeft zijn hoogtepunten waar we naar streven. Wie vooruit wil houdt geen rekening met tegenslagen die de weg zouden kunnen belemmeren. Maar het onvermijdelijke staat ons allemaal te wachten. Voor sommigen is dit naar een betere wereld gaan, zij komen tot de slotsom dat hun taak, wat dat ook moge inhouden, volbracht is.
Anderen wachten met schrik en beven wat volgens hen, een hogere macht, hen zal aandoen. Wat er ook van is, sterven omringd door familie en vrienden moet vele malen geruststellender zijn.
Deze taak heeft onze hoofdredacteur volbracht. Verzorging, aanwezigheid, liefde voor een stervend familielid heeft hij ondanks een overvolle agenda tot het einde op zich genomen.
Om dit verlies te verwerken en alles te regelen zal de bijdragen van onze hoofdredacteur aan Golfbrekers in mineur verlopen, we hopen op uw begrip.

Murdok, Marieke.

9 gedachten over “Mededeling

  1. Met onze oprechte gevoelens van medeleven voor familie en vrienden, en veel sterkte toegewenst.
    Walter en Nicole

  2. Oprechte deelneming bij dit verlies van een geliefde. Heel veel sterkte aan allen in deze droevige dagen toegewenst.

  3. Wat kunnen wij, Golfbrekersfans, anders doen dan te wensen (en te hopen) dat die afgestorvene voortaan in vrede moge rusten.
    Daarbij natuurlijk ook nog veel sterkte toewensen om deze droevige dagen te doorstaan aan de getroffen familie, vrienden en bekenden.
    Net zoals geboorte, maakt overlijden deel uit van het leven, zoals het alfa uiteindelijk ook gevolgd wordt door het omega… helaas.

Reacties zijn gesloten.