Antwerps stadsbestuur schaft verdoofde slachtvloer af

Vanaf dit jaar kan er in Antwerpen geoefend worden in ritueel slachten, voorlopig zal men dat doen met schapen, onverdoofd uiteraard, het geeft een extra kik om de dieren van pijn te zien spartelen en eelt de ziel en de moraal tegen dat het grote offensief begint. Een grote bijdrage aan onze minderwaardige westerse cultuur.

Dit beschaafd familie happening is door mohamed 1ste uitgevonden om het volk alert en getraind te houden in tijden van vrede. Daarom heeft de sekte de naam aangenomen van verkondigers van de vrede. Hier en daar hebben sekteleden de oproep verkeerd gegrepen en gaan zoals eeuwen gebruikelijk is over naar het pure werk, zonder dat daar van hogerhand opdracht voor gegeven is. Het is nog te vroeg om naar dat stadium over te gaan, zei de schreeuwer van dienst in één van de vele gesubsidieerde islamkazernes, waarschijnlijk heeft hij zich laten leiden door ons instructieboek de koran, de wil van hare hoogheid allah, en dat allemaal letterlijk geïnterpreteerd.

De slachter

Ware gelaat van islam

Onze jongens leven zich eindelijk goed uit

6 gedachten over “Antwerps stadsbestuur schaft verdoofde slachtvloer af

 1. Ik kom uit een familie van banketbakkers en ben er zelf ook een. Als kinderen hier hun plechtige communie doen krijgen ze aan het einde van het feestmaal meestal een ijslammetje als dessert. Het was/is de gewoonte dat bij het afsnijden van de kop van het lammetje bloed vloeit ( rode suikersiroop ). Nooit hebben wij ijslammetjes gemaakt die bloedde, dit tot onbegrip van de klanten. Omdat wij er van uit gingen dat dit geen feestelijke afsluiter was. Maar vooral omdat het bij kinderen een negatieve ervaring zou zijn. Mede daarom snap ik deze pamper maatregel van het stadsbestuur van A niet . Wedden dat anderen zullen volgen.

 2. Prachtige foto’s die ons de mooie resultaten toont van een bepaalde cultuur en zijn verrijking . Zijn ze niet prachtig en uitermate geschikt om de Islam te promoten . Moeten wij daar geen respect voor voelen , verdraagzaam en begripvol zijn ! Is het niet oprecht , de stempel van racist te krijgen , zij die kritiek durven uiten en zelfs beweren dat “dit soort” niet thuishoort in een beschaafde samenleving. Er was heel wat te doen , om het al of niet te mogen dragen van een hoofddoek in bepaalde omstandigheden, het symbool van deze prachtige godsdienst . In ieder geval de organisatie die zo tekeer ging tegen deze onbegrijpelijke maatregel en zich BOEH noemt ( baas over eigen hoofd) zou het beter opnemen tegen de dappere Mohametten die hun vrouw of sexspeeltje zo toetakelden , want die slachtoffers waren zeker geen BOEH.

 3. @ Beste Walter,
  Dàt is nu het grote verschil tussen U, en barbaren.
  Een al-oud Vlaams gezegde luidt (al spottend-weg) : “Geen haar, geen leute”.
  Bij de koranvolgelingskens klinkt dat ànders: “Geen bloed, geen vreugde”… alla, hoe is’t in de snackbar ?
  Volgens “ons” lief Mieke, die ervoor zorgt dat wij, Golfbrekersfans, ons dagelijks lepeltje gal voorgeschoteld krijgen, zijn die barbaarse beelden nie meer te zien.
  Eigenlijk is dat spijtig, want dàn kon men zien hoé men een man op de rug draaide, er een schurk was die zijn kin achterover trok (zodat de strot béter lag) en dan de keel overgeneden werd met een tamelijk BOTTE dolk.
  Dat alles onder de gebruikelijke reklameoproep voor een sncackbar !!!
  Slotsom van die clip: Indien jullie die bloeddorstige barbaren nù méér zou verafschuwen dan gisteren… dan is dàt Jullie eigen, domme schuld, vermits dàt een bewijs is dat…Jullie hen gisteren NIET GENOEG verafschuwden.

 4. Aan wat herkent men de beschavingsgraad van een volk?
  Hoe intellectueel moet men zijn om dit toe te laten?

 5. Alle dagen meer geweld
  al lang geen doden meer geteld
  en straatgevecht van deur tot deur
  in moslimlanden lijkengeur
  en nog maar eens een massagraf
  de mensheid staat alweer bij af
  de leugen wordt tot waar verdraaid
  de straten met de dood bezaaid
  de koran in de rechterhand
  voor allah en voor vaderland !

 6. een raar volkje, korte tenen , klein lontje,groot bakkes, en kromme poten. die haten ons , behalve ons geld en Syrie wens ik hun de eeuwige jachtvelden toe, de sioux zien graag haar om te scalperen en te scheren op hun manier en de maagden die zitten te drummen.vraag het maar aan de meiden van halal

Reacties zijn gesloten.