7 gedachten over “Luxeverzuim in de b-praatbarak

  1. Er WERD toch gewerkt zie ik. Vergelijk dit even met het oudste parlement ter wereld (?), het Britse, waar ze als sardienen op mekaar zitten en niet eens plaats hebben om een A4tje neer te leggen.

  2. Als ik me niet vergis , is dat het stambeeld van Leopold “den eerste” Werd dat nog niet vervangen door Flup den eerste. Ze gaan helemaal niet met hun tijd mee

  3. Bracke heeft de stemming van de begroting tot volgende week uitgesteld. Dit omwille dat er te weinig parlementsleden van de meerderheid aanwezig waren om voor te stemmen. Indien de stemming toch was doorgegaan waren de stemmen van de oppositie doorslaggevend geweest, en was de begroting weggestemd. de oplossing van Bracke (N-VA) laat weer eens zien hoe nauw het in het apenland genomen wordt met democratie. Nog een laatste opmerking. verdienen de verkozenen des volks niet voldoende om aanwezig te zijn bij een stemming???

    • Mocht het om een stemming over een verhoging van hun parlementaire wedde gegaan zijn…

  4. Dat komt ervan als ge daar zit met een gedecimeerde fractie. De Jan zal zich doodeenzaam voelen zonder geestesverwanten.

  5. Ik heb ze nooit horen debatteren over allochtone afwezigheden die veel frequenter voorkomen, maar dan gespreid over het hele schooljaar.

    • Mag niet he Lieve, ze zouden zich gekwetst kunnen voelen. Het is bekend dat de meeste spijbelaars bij de niet genoemde groep allochtonen zit. Man en paard noemen, kan nu eenmaal niet. En elk jaar wordt er weer voor gepleit om de schoolplicht op 5 jaar, derde kleuterklas, te zetten. Opdat ze de importkleuters stilaan kunnen voorbereiden op het lager onderwijs en hen tijdens dat jaar ook een min of meer begrijpbaar Nederlands te leren. Ook de dreiging het kindergeld in te houden bij spijbelaars komt er nooit door. Scènes zoals bij de Blokkendoos zouden elke avond op tv komen.

Reacties zijn gesloten.