6 gedachten over “Kreet om hulp

 1. Ik wil me in elk geval niet deradicaliseren,Ik voel me zo goed, ik kan ze niet luchten en nog minder verdragen. Ik ben een echte islamofoob.

 2. Islamofobia is een “gezellige” beleving, ik neem pilletjes om het te versterken want ik voel me goed met islamofobia.

 3. Wend u tot paus Franciscus, de wijze.
  Hij ontving op 27 september de leiders van het Joods Wereldcongres in een audiëntie.
  Hij benadrukte tegenover hen dat Europa dikwijls vergeet dat migranten Europa verrijkt hebben.
  Helaas, is Europa bezig om op zichzelf te plooien.
  Het ontbreekt Europa aan creativiteit.
  Het kent een dieptepunt qua geboortecijfers en heeft een verhoogd werkloosheidsprobleem.
  We moeten nadenken over de integratie, dit belangrijk onderwerp.
  De mensen die de aanslagen in België pleegden, waren niet juist geïntegreerd.
  De woorden van de paus droegen de goedkeuring weg van de delegatie, waarbij Ronald Lauder onderstreepte dat ‘de joden allemaal immigranten waren’.

  Misschien heeft de paus nog dezelfde immigranten raadgevers, zoals Rabbi Benjamin ze beschreef in zijn ‘The Itinerary of Rabbi Benjamin of Tudela’.
  Benjamin beschrijft in zijn reisverhaal, dat hij begon in 1160 en beëindigde in 1173, over Rome:
  the large city of Rome, the metropolis of all Christendom. The two hundred Jews who live there are very much respected and pay tribut to no one. Some of them are officers in the service of Pope Alexander. R Jechiel is one of the Pope’s officers, a handsome, prudent and wise man, who frequents the Pope’s palace, being the minister of the Pope’s private property.’*

  Zoals je uit de tekst kan opmaken kregen immigranten al een speciale behandeling want ze betaalden geen cijns of belasting aan niemand, wat volgens de paus zeker een vorm van Europese creativiteit was. De tewerkstelling als ambtenaren loste ook meteen het werkloosheidsprobleem bij immigranten op. Dit staat boven alle twijfel want Rabbi Benjamin was: a true man of wisdom and understanding and much information. His words were found to be true and correct, for he was a true man.**

  * de grote stad Rome, de metropolis van de christenheid. De tweehonderd joden die daar wonen, zijn zeer gerespecteerd en betalen geen belastingen aan niemand. Sommigen onder hen zijn ambtenaren in dienst van Paus Alexander. R. Jechiel is één van de Paus zijn ambtenaren, een mooie, behoedzame en wijze man, die verkeert in het paleis van de Paus als de minister van de Paus zijn private eigendom.
  ** een eerlijk man van wijsheid en begrip en veel informatie. Zijn woorden werden waar bevonden en correct, want hij was een eerlijk man.

 4. Zijn Jullie BANG van die kwistenbiebels ? Men hoeft daar absoluut niet bang voor te zijn, wél misprijzen voelen voor hun dwaze levensopvattingen.
  Zoiets noemt men wel: SPETRIE (en geen fobie)

Reacties zijn gesloten.