12 gedachten over “Komkommertijd

 1. Komkommertijd inderdaad. Het wordt tijd dat ze die zwarte dozen open krijgen dan leren we eindelijk wat bij…

  • We bedoelden eigenlijk de zwarte dozen van Bourgeois I. Wat het ons gaat kosten.

   • Terechte besparingen, zoals op linkse clubjes hoop ik. Ook op ons leger gehandicapten, want vandaag lees ik dat van de 100.000 nieuwe aanvragen per jaar er 50.000 afgewezen worden. Die willen blijkbaar alleen maar geld.

    • Raymond,
     Uw uitspraak “gehandicapten” is niet politiek correct.
     Het moet zijn “personen met een handicap”. ‘t Is maar dat ge geen last krijgt met het centrummeke.

 2. Ik heb de eer en het genoegen gehad om de Heer Berghmans persoonlijk te leren kennen . Het is gewoon een “prachtmens”

  • Mocht de heer Berghmans in Engeland of Amerika geboren zijn, dan was hij nu een wereldster. Veel ‘komieken’ komen nog niet tot aan zijn tenen.

 3. Als Boezwam het gaat uitleggen Vlamingen let op uw beurs, hij zal de franskiljons, coburgers en die bende allochtonen niet afsluiten, de tunnels zullen open blijven.
  Aan Vlaamse kant wordt elke tunnel opengezet en aan Waalse kant zetten ze er een WC pot open jullie moeten eens zien hoe het politiek gespuis langs Vlaamse kant zich haast om reten te gaan likken aan Brusselse en Waalse kant…
  Die van dat EU gedrocht hebben elk een massa tunnels ‘laten’ aanleggen kwestie van er veel door te kunnen versluizen hetzij naar persoonlijke bankrekeningen hetzij naar terroristische vriendjes, het daglicht heeft het daar moeilijk mee vandaar…

Reacties zijn gesloten.