7 gedachten over “Kiesbarometer

  1. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we nog gaan stijgen. Niet enkel de gebeurtenissen zitten de partij mee. We hebben ook een goede voorzitter met een verjongde ploeg, die de hand aan de ploeg weten te slaan. Volhouden Tom en je ploeg.

  2. Die 7,4% is zeker 10% want wie waren die bevraagden? wetende dat er vele niet durven zeggen voor wie hun voorkeur uitgaat. Echte Vlaams Nationalisten die hun even laten verleiden hebben om voor NVA te stemmen zien de bui al lang hangen, daarom eindigen tussen de 10 en 15% dat zal zeker lukken. Bewaar maar mijn veronderstelling.

    • Ik zou, als ze mij moesten bevragen, toch ook niet de waarheid zeggen, want de Ged√§nkenpolizei leest mee. D√© echte peiling is gelukkig (vooralsnog) anoniem en die vindt in het stemhokje plaats. Ik was de eerste keer stemgerechtigd in 1991, de bewuste zwarte zondag. Ik heb toen Vlaams Blok gestemd en heb NOOIT voor een andere partij gestemd (behalve dan uiteraard Vlaams Belang na de naamsverandering, maar voor mij is dat dezelfde partij).

  3. De Vlamingen worden stilaan wakker en zien, merken en voelen dat Het Vlaamse Belang op het juiste en goede spoor zitten, nooit woordbreuk doen en vooral nooit reten likken van waardeloze resp. nutteloze figuren een veel toegepaste praktijk door de huidige lafaards en verraders van onze beschaving, cultuur, normen en waarden aan barbaren.
    Ik ben ervan overtuigd dat het VB snel de 15% zal overschrijden, ik hoop dat die rode en groene rotzooi stikt in hun eigen volksbedrog en profitariaat.
    Stop de roofpraktijken en stop het misdadig profitariaat, halveer de belastingen, bereken iedereen zjn pensioen op een en dezelfde werkwijze en vertrek bij 40 jaren bijdrage voor een vol pensioen, de welvaart, veiligheid en leefbaarheid zullen zegevieren.

Reacties zijn gesloten.