18 gedachten over “Is dit één land?

 1. Vanaf vandaag kunnen wij de vraag ànders stellen: “Verdienen de zogezegde Vlamingen wel een Voor-hùn-rechten-strijdende partij als het VB wèl” ?
  DE grote massa heeft zich blindgestaard op de blinkende Barnumreclame zoals koeien-in-de-wei kijken naar het voorbijrazend verkeer.
  Gelukkig blijft er NOG STEEDS een “Harde kern” over.

  • “Vanaf vandaag kunnen wij de vraag ànders stellen: “Verdienen de zogezegde Vlamingen wel een Voor-hùn-rechten-strijdende partij als het VB wèl” ?”…
   Goeie vraag Fikken!

   Maanden geleden hebben reageerders hier op Golfbrekers met zekerheid verkondigd dat VB-kiezers, die bij de vorige verkiezing naar de N-VA waren ‘overgelopen’, heel zeker zouden beseffen dat ze bij de N-VA bedrogen werden en dat ze in massa wel weer naar de VB-stal zouden terugkeren…

   De uitslag van gisteren toont wel ‘n heel ander beeld.

   De vraag die ik hier NIET hoor stellen is: wat is de reden en hoe is dit toch mogelijk?
   De barnumreclame? Dat de VB-kiezers met z’n tienduizenden tegelijk verblind zijn door de barnumreclame? Gerloof jij dit werkelijk zelf, Victor?

   Gelukkig, en hopelijk niet te laat, zal het VB-partijbestuur zich nu bezinnen en zelf trachten te achterhalen wat de echte reden voor het massale stemmenverlies wel zou kunnen zijn…

 2. Binnen enkele dagen,weken,maanden ,hoor je massaal zeggen in Vlaanderen “maar allee da kan toch niet…..! Ja dat kan wel in België. Het zal niet barsten maar buigen worden.

 3. De reden is nogal duidelijk vlg mij: daar een VB stem blijkbaar toch niet telt, wordt naar een andere uitweg gezocht…
  Hetzelfde is in de UK gebeurd: BNP wordt vervloekt, dan maar op UKIP stemmen…

 4. En dan vergeet ik nog NL: een perfect getimede totaal onverwachte economische boycot door de arabieren, een half jaar na de Mohamed-beledigende stickeractie van Wilders. Hier zit Brussel achter, en daar acht ik alleen Verhofstadt sluw genoeg om zo een actie op poten te zetten voor zijn vriend Rutte. Zo is hijzelf immers ook in het Belgische zadel geraakt, met zijn dioxinekippencrisis precies op tijd. Wilders moet opstappen of zich matigen, of anders staat een meer gematigde rechtse partij op.

 5. Dit doet denken aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 in Antwerpen waar de Sp-a van Patrick Janssens de CD&V en de VLD heeft opgevreten, nadat de computerschijven enkele uren onderweg waren.(=sic). De daaropvolgende verkiezingen gebeurde dit niet meer.Toeval??
  De uitslag van 25 mei 2014 doet mij in dezelfde richting denken. Het eerste en belangrijkste resultaat is dat het Vlaams Belang werd geneutraliseerd, want het V.B. is het echte gevaar voor het belgische regime. Het tweede resultaat is dat de NVA niet nodig is op Vlaams en federaal niveau voor een regering te vormen.
  Dus 2 vliegen in één klap!!
  Dit doet echter geen afbreuk aan de verpletterende verantwoordelijkheid van het klootjesvolk dat stemt voor de klassieke partijen, waartoe de NVA ook behoort(.met een NVA als gewillige en actieve samenzweerder tegen Vlaanderen).
  Het resultaat van 25 mei 2014 wordt ook op een beslissende wijze mee bepaald door de stemmen van de vreemdelingen en de franstaligen in Vlaanderen.
  We zien hier de catastrofale gevolgen van de vreemdelingen invasie in Vlaanderen, waardoor de echte Vlamingen, die naam waardig, een minderheid zijn geworden in hun eigen land.
  In Frankrijk en Duitsland zijn er ook al aanwijzingen voor fraude.
  Gezien de enorme belangen die er op het spel staan, en wetende dat in bijna alle landen de sleutelposities in handen zijn van links en de loge, met daar bovenop nog een EUSSR, is het niet meer dan “normaal” dat de verkiezingen gesaboteerd worden. Van “politieke psychopaten” in dienst van de NWO kan en mag niets anders verwachten.
  Het is anderzijds wel onbegrijpelijk dat het V.B. de manipulaties van 2006 niet heeft aangeklaagd. Dit geldt ten andere ook voor de in scène gezette zaak Van Temssche, en de “zelfmoord” van Ward Beyssens.
  Hopelijk heeft men bij het V.B. nu begrepen dat het belgische regime een bende gevaarlijk krapuul is, dat men dan ook op een “krapuleuze” manier moet aanpakken. Elke welvoeglijkheid hierbij is dan ook totaal misplaatst. Fatsoenlijkheid wordt immers beschouwd als een teken van bangheid en zwakheid.

 6. Er zijn veel factoren die het Vlaams Belang de das heeft om gedaan.
  Er is de media die telkens als het over het Vlaams Belang ging, zei dat ze achteruit gingen gaan en goochelden met peilingen allerhande. Kiezers zijn nu eenmaal graag bij de overwinnaars. Het cordon heeft ook een grote rol gespeeld.
  Volgens mij heeft het Belang te veel gefocust op hun rol als zweeppartij.
  Maar de nva moet niet te vroeg victorie kraaien. Een confederalisme, laat staan Vlaamse onafhankelijkheid zie ik met Bartje nog niet direct gebeuren.
  Het zal ofwel plat op de buik zijn, ofwel oppositie.
  Als echte Vlaams nationalist vertrouw ik de nva voor geen haar.

 7. Miskien moet Vlaams Belang-ondersteuners die volgende nota in hul dagboeke skryf: “Waarheen sal ek met my volgende oorsese vakansie gaan? Namibië? Noordwes-Kaap?”
  Daar is ‘n Internasionale Lughawe in Windhoek (Namibië); in Kaapstad (Wes-Kaap); en in Johannesburg (Gauteng).
  Die afstande van Windhoek na Orania (1 300 km); van Keetmanshoop na Orania (800 km); van Kaapstad na Orania (840 km); van Johannesburg na Orania (600 km); van Bloemfontein na Orania (300 km); en van Kimberley na Orania (160 km).
  Die afstande van Orania na die Afrikaner-vryheidsgebied se verste uithoeke: Port Nolloth aan die Weskus (1 085 km); en Saldanhabaai aan die Weskus (1 000 km).
  Port Nolloth en Saldanhabaai aan die Atlantiese Oseaan, is 676 km van mekaar. Die uiteindelike grootte van die gebied sal waarskeinlik veel kleiner wees; maar, indien Vlaminge en Nederlanders ons kom help om die gebied te beset, en ons kry genoeg “immigrante uit Europa”, en genoeg “immigrante uit Jacob Zuma se Nuwe Suid-Afrika”, kan ons ‘n reuse gebied van sowat vir onsself opeis. ‘n Gebied wat ongeveer 1 085 km x 1 000 km x 676 km groot is. Ons mikpunt is ‘n MINIMUM van 60 000 vk/km, en ‘n MAKSIMUM van 200 000 vk/km.
  Die eerste groeipunt is ORANIA, waar tans sowat 1 500 Afrikaners woon. Dit is een van slegs 2 dorpe in Suid-Afrika waar slegs blankes woon. Die ander “wit dorp” is Kleinfontein, naby Pretoria.
  Hoe méér en hoe vinniger stamgenote uit Wes-Europa by ons aansluit, hoe makliker en hoe gouer sal ons Afrikanerland-republiek tot stand kom. Die enigste voorwaarde wat ons stel, is dat volksgenote GEEN swartes indiens sal neem nie, en ook nie slaapplek sal verskaf nie. Volksgenote moet SELFWERKSAAM wees.

 8. Namibië is ‘n goeie ALTERNATIEF vir die Noordwes-Kaap as “veilige hawe vir blankes in Afrika.” Maar, die Ovambo-stam is Namibië se grootste etniese groep. Hulle is 51% van die bevolking, en hulle regeer nou die land. Blankes word net geduld as hulle die swartes as hul “meerdere” respekteer. In Namibië bestaan misdaad hoofsaaklik uit diefstal, en nie moord, soos in Suid-Afrika nie. Die land het sowat 3-miljoen inwoners, en die bevolkingsdigdheid is 3,5 mense per vk/km.

 9. Die kaart is inderdaad wel een handig instrument om aan te tonen dat er twee landen zijn. Maar het is ook een handig instrument om aan te tonen hoe suïcidaal de neiging van BDW is om net op basis hiervan Belgische onderhandelingen te beginnen om Belgische regeringen te vormen. Als dat ooit lukt, dan zal die kleur op die kaart van Vlaanderen de facto niet meer de Vlaamse mogen zijn… daarom: Keihard verder werken aan het Vlaams Belang.

 10. In het politiek-correcte blad Knack (via e-mail las ik het, want kopen doe ik het niet) verscheen een bijdrage van Jan Blommaert “Vaarwel Vlaams Belang.?De verkozenen zijn weg, hun ideeën niet…” In de tekst volgt een opsomming van al de ideeën van het Belang die anderen overnamen, waaronder de lieftallige Magie en de zwansende Bart. Is plagiaat niet strafbaar?

 11. Kan iemand vir my dié vraag beantwoord: Is die aanbring van plakkate (affiches) op private eiendom in België verbode? Ek wil amper voorstel, indien niet, dan moet regses plakkate aan die Vlaamse kant van die grens aanbring met die woorde: Internasionale Grens. Republiek Vlaanderland. Aan die Wolloonse kant moet republikeinsgesinde Wallone dieselfde doen en in Frans skryf: Internasionale Grens. Republiek Wallonië.
  (Maar ek is bevrees, die getal republikeine het sodanig verminder, dat dit dalk ‘n futiele oefening sal wees. Die swak vertoning van die regses in België hierdie afgelope verkiesing, bewys dit).
  En, as die klomp swartes wat nou Europa binnestroom eers momentum begin kry, sal niemand dit kan keer nie. Ek weet nie hoeveel swart “vlugtelinge” in België toegelaat gaan word nie, maar die prentjie in Nederland lyk vir my sleg! 1 000 vlugtelinge per week is skrikwekkend!
  En, wanneer ‘n Afrikaner (wat in sy eie land onveilig voel) om assiel in ‘n STAMLAND vra, word dit geweier. Is dit nie skandalig nie!!!
  Afrikaner-immigrante kan vir die Laaglande van groot waarde wees, maar swart Afrikane is ‘n suiwer las op Europa se skouers. Dis jammer dat die Europese owerhede nie die verskil tussen EERSTEWERELD en DERDEWERELD kan raaksien nie. Europa pluk vir homself ‘n lat (of anders gestel: hy skiet homself in die voet) wanneer hy duisende swartes binnelaat, maar die deure vir stamgenote uit Suid-Afrika sluit.

  • Peter Murray,

   op private grond kan je die plakkaten inderdaad aanbrengen. Vind het bovendien een goed idee. Je moet alleen nog mensen vinden die private grond ter beschikking hebben aan de grensstreek. En aan de Nederlandse grens kunnen we een plakkaat zetten : hier en aan de overkant, hier en daar zijn de Nederlanden.

   Als ik bij de immigratiedienst het voor het zeggen had, kregen die Afrikaner onmiddellijk asiel. En natuurlijk zouden ze een inbreng hebben in onze welvaart. Helaas zijn de woorden Stamverwant en Broedervolk bij die hele politiek-correcte kaste ver te zoeken. Multikul is in de mode, broedervolk niet. Je moet het overigens ver gaan zoeken, een volk (zoals bij de Ossebrandwag) dat het vertikt om tegen een broedervolk te strijden, zoals die boeren deden bij de tweede wereldoorlog.
   Ek praat ni Afrikaans ni maar heb je goed begrepen.

 12. De extreemlinkse Blommaert heeft ntl gelijk. Het VB heeft als een wolf geprobeerd om de zwarte schapen uit de kudde te verdrijven, en de overgebleven witte schapen in 2 kampen te verdelen, maar de herder en zijn honden hebben dat vehement bestreden, want de zwarte schapen zijn hun liever als de eigen witte schapen, en een grote gezonde kudde heeft meer kans op overleven als een kleine, met bovendien nog vele magere beesten. De NVA probeert het nu op hun beurt door zich te vermommen als een wolf in schapenvacht, hopend dat ze niet te vlug herkend gaan worden; Vandaar hun uithalen naar het VB als ‘racisten’ of ‘een monster dat de kop moet afgeslagen worden’, hun confederalisme, hun allochtone medewerkers, hun aansluiting bij de Groenen in het EP (hoelang nog?) enz.

 13. Onze Golfbrekersvriend Erik besluit zijn reactie met: “daarom keihard verder werken aan het Vlaams Belang”.
  Héél aanmoedigende woorden, best Erik, want “keihard werken” zal nodig zijn voor het handjevol verkozenen.
  Geen ongeluk zonder ook een greintje geluk: twee vrouwelijke- èn twee mannelijke “jongeren” hebben wél hun plaatsje veilig kunnen stellen; en, zoals de leuze klinkt: “de jongeren zijn onze toekomst”.
  Echter, die vier zullen extra hun mouwen moeten opstropen en een flink in-de-knuisten-spuwen (zoals de tuiniers doen alvorens te beginnen spitten) vermits… véél van de hardwerkende partijmedewerkers noodgedwongen op-straat zullen staan wegens… de drastische inkrimping van de partijtoelage. 🙁
  Wààr zullen zij nog vlot een job vinden vermits zij het cordon-stygma practisch op hun voorhoofd dragen (?), èn wèlke wergever zal het wagen om hèn, ondanks àlles, toch in dienst te nemen zonder hun goede naam van bedrijf te schaden ???
  Een kaarsje branden ter intentie van Sint Rita van Cascia zal waarschijnlijk niet veel aarde aan-de-dijk-brengen, want…. haar feestdag WAS op donderdag 22 Mei… (voltooid verleden tijd dus)

 14. Heet van de naald: HLN/binnenland kopt,…
  ————————————————————
  Ontmoet Cieltje Van Achter: verkozen in Brussels Parlement met 503 stemmen.
  —————————————————————–
  Zijn ze nu hélemaal gek geworden in dit onland ? 🙁

 15. Ik had het allemaal……

  Deze morgen zat ik op een bank in het park naast een zwerver.

  ”Vorige week had ik nog alles.” zei hij.

  “Een kok maakte mijn eten klaar, mijn kamer werd gepoetst mijn kleren werden gewassen en ik had een dak boven het hoofd.

  Ik had toegang tot het internet, beschikte over een fitnessruimte en kon regelmatig een stapje in de wereld zetten.

  Als ik eens een dagje lekker wilde niksen deed ik dat gewoon.”

  “Wat is er gebeurd?”, vroeg ik, “Drugs?
  Gokken? Een vrouw?”

  “Neen”, antwoordde hij,”Ik werd gewoon vrijgelaten uit een Belgische gevangenis.”

 16. Al lachend wordt de waarheid gezegd, Maar dat is helaas de werkelijkheid zij hebben alles computers en dank en ga zo maar verder en wij ouderen krijgen enkel pea nuts

Reacties zijn gesloten.