Is deodorantgebruik ook racistisch?

Raar en tegelijkertijd verhelderend. “Wetenschappers” (… wat dit vandaag ook mag betekenen) zouden naar verluidt tot de conclusie gekomen zijn dat mensen die zich storen aan slechte lichaamsgeur, urine, zweet e.d. ook eerder “rechtse” meningen hebben: “De reden dat mensen die afstand houden van slechte lichaamsgeuren is dat ze eigenlijk willen vermijden besmet te worden door een of andere door vreemdelingen gedragen ziekte.”

En daarom, lieve kijkbuiskinderen, bestaat de neiging vreemdelingen te discrimineren, die niet per se politieke, maar minstens gedeeltelijk biologische oorzaken met zich meedragen. Te vergelijken met de evolutieversie van het coronamasker. Een onderzoek door wetenschappers heeft geen bestaansreden als hieraan niet tegelijkertijd een politieke conclusie in verweven zit, in dit geval dat rechtse en linkse inzichten genetisch en erfelijk bepaald worden.

Dit zou, volgens de “wetenschappers” opheldering geven over het feit dat een bepaalde vreemdelingenvijandigheid tegelijkertijd een strategie inhoudt om ziektes te vermijden en dat men mensen, hun afkomst, hun ziektes ook aan de geurverspreiding herkennen kan. En dat deze smetvrees veroorzaakt wordt door de grote toeloop uit de prachtlanden wordt bewezen door het aloude spreekwoord “naar de mutsaard rieken”. Mutsaard = brandstapel. En wie werd er op de brandstapel gezet: ketters, heksen, rondtrekkende dievenbendes…

Voor alle duidelijkheid, onderstaande “wetenschapper” wordt niet bedoeld bij de b.g. groep: