18 gedachten over “Integratie

 1. Even een vraagje voor de redactie.
  Van de meeste afbeeldingen eindigt de url van de afbeeldingslocatie
  op bv. jpg.
  Zoniet bovenstaande afbeelding.
  Toen ik de extensie na jpg verwijderde, verscheen de afbeelding niet
  automatisch, zoals bij veel wordpress-sites gebeurt.
  Van welke site komt bovenstaande afbeelding?

     • Omdat Islamisering op zich niet erg genoeg is, kan er altijd nog een schepje bij en kom je terecht bij Nazislam op het door u aangehaalde blog. De groot mufti van Jerusalem, die naar het schijnt die titel nooit bezat, is als bewijsvoering altijd handig meegenomen.
      Op 25 november 1941 ontmoet Hitler de mufti van Jerusalem en zouden die twee een ellenlang gesprek hebben gehad over de joden en de liquidatie. Dat gesprek verscheen in Hans Adolf Jacobson zijn boek uit 1973 ‘Der Weg zur Teilung der Welt’ als bewijs. Alleen mist dat bewijs waar en door wie het genotuleerd werd en de gebruikelijke opdracht van de Führer tot publicatie.
      De brief van Hajj Amin al-Husseine, de mufti dus, van 28 april 1942 aan de Reichsminister von Ribbentrop, brengt beter aan het licht waarover het in feite ging.
      ‘In our discussions with you, we expressed the confidence of the Arab people in the Axis Powers and their exalted aims and have explained the national objectives of the Arab countries in the Near East, who are being suppressed at the present time by the British. We have declared the willingness of the Arab people to take part in the war against the common enemy, the British, until final victory. Our present request is that the German Government declares its readiness to grant to the Arab countries, suffering at the present time from British oppression, every possible succour in their way of liberation, to recognize the sovereignity and the independence of the Near East, suppressed at the present time by the British, and to agree to their unification, if it should be desired by those concerned.

 2. Ze loopt er wel zéér westers bij, maar met haar kopvod wil ze toch zeggen: ‘For muslims only’.
  Zou er geen godsdienst bestaan (of uitgevonden kunnen worden) die het (half)naaktlopen verplicht (Alleen voor jonge vrouwen graag)?

 3. Op weg naar de moskee ? Met die nieuwe mode trend kan ik mij verzoenen . Ik heb zelfs de neiging mijn vooroordelen inzake het hoofddoek te herzien . Als de burka ook doorschijnend wordt betekend dat een nieuwe Arabische lente !

 4. Enkele jaren geleden waren mijn echtgenote en ik aan het winkelen in de Carrefour te Schoten. Toen wij de afdeling lingerie passeerde keek mijn echtgenote daar even rond. Ik bleef op een afstand staan, maar wat zag ik tussen de rekken lingerie??? Een madam met kopvod die haar voorraad SEXY lingerie aan het aanvullen was. Toen zei ik al dat het hypocrieten zijn met hun “zedig” gedoe.

 5. In navolging van andere landen is Ben Weyts bevallen van een tweeslachtig verbod op het niet verdoofd slachten op de slachtvloeren. Dit verbod wordt volgend jaar bij wet uitgebreid naar alle slachthuizen.
  De moslimgemeenschap heeft een proces ingespannen.
  Gisteren, op ATV, kreeg Weyts er een geduchte tegenstander bij. De woordvoerder van het kosher slachten die het verbod een groot probleem vond voor zijn gemeenschap.
  Hij verklapte ons hoe het er aan toegaat in landen waar dit verbod van kracht is o.a. Zwitserland, de Scandinavische landen, Polen, Nederland enz.
  Daar wordt het vlees ingevoerd uit landen waar dit verbod niet geldt. Hierop liet hij woordelijk volgen ‘wat is het verschil tussen de dieren die elders lijden en dan worden ingevoerd?’ De grond waarom u die wet een miskleun vond.
  Wel mijnheer de geïntegreerde woordvoerder :
  1- u geeft toe dat die dieren lijden.
  2- u bent er ondanks uw integratie nog niet achter dat de doorsnee Vlaming daar anders over denkt, vindt dat die dieren niet hoeven te lijden en dat dierenbescherming boven een religieuze wet staat.
  3- zelden heb ik openlijk een zo duidelijke vraag weten stellen die het diametraal tegenover elkaar staan van denkwerelden illustreert.
  4- u leek ervan overtuigd dat het niet zover zou komen en er in die verbodswet wel uitzonderingen zullen zijn voor religieuze overwegingen.
  5- ik denk dat uw gemeenschap die zal afdwingen en dat Ben met een serieus probleem zit.

  • @Lovenaar

   Het Haavara Abkommen wordt in het boek van de historicus Ingrid Weckert ‘Feuerzeichen’ uitgebreid behandeld.
   Mocht u het niet in uw bezit hebben kan u het downloaden via deze web : http://www.vho.org/D/Feuerzeichen/
   Mocht dit weer eens niet werken kan u volgende tekst intikken : Ingrid Weckert : Feuerzeichen. Die >>Reichskristallnacht<<. dan komt u er alleszins terecht.

   • Anna,
    Dank voor de tip.
    De reden voor het bruggetje was vooral, de “Russische bron” van deze publicatie. (zie ook de andere linken op het einde in dit bruggetje!!).
    Nog een andere recente publicatie(video) :
    https://www.youtube.com/watch?v=zfSfRB9Ha2o
    “Russland gibt eine wichtige Rede Hitlers frei!..”
    In de Russische archieven(vooral dan van de NKVD) moeten er nog tal van andere dossiers zitten, die een juistere kijk kunnen geven op wat er zich werkelijk achter de schermen heeft afgespeeld.
    Blijkbaar begint het nu het één en het ander naar boven te komen. Putin speelt dus met vuur!!! Hoelang gaat hij nog aan de macht blijven of nog leven!!!
    http://www.prisonplanet.com/the-u-s-is-plotting-a-color-revolution-in-russia.html
    Als men het hier dan heeft over de USA, dan gaat het in werkelijkheid over de banksters mafia’s!!!

 6. Mijn geschrijf is nog niet opgedroogd of ik lees dat CD&V en Open VLD niet voor het voorstel gewonnen zijn, eigenlijk tegen. ‘Wij vinden het belangrijk dat godsdiensten hun rituelen kunnen behouden’. Hoe ver dat behouden van rituelen moet gaan wordt er niet bij verteld. Wat op zich niet erg is, we passen ons wel aan.
  Pinkas Kornfeld, die het op ATV kwam vertellen, heeft alvast twee medestanders.

 7. Eentje wil zich alvast niet integreren, eentje wil terug. Eentje riep dit klaar en duidelijk op het eiland Kos en de nieuwsbericht kijkers konden ervan genieten.
  ‘Als dit Europa is, het is een derde wereld land. Geen water, geen toiletten, ik kom uit Syrië en ga terug.’ Waarmee eentje een idee lanceerde om de toeloop terug te laten keren. Eentje gaf op z’n eentje de regeerders het wapen in de hand.

  • Ook die vrouwelijke schreeuwlelijk was opmerkelijk. Een typisch voorbeeld van een hoogstaande cultuur. Kan Frontex geen retourbiljet aanbieden?

  • Ze roepen allemaal dat ze uit Syrie komen, maar een NLse winkelierster aldaar beweert dat het voor 80% Pakistani’s zijn. In Syrie wordt trouwens geen engels gesproken, in Pakistan wel. En een pas heeft niemand bij.

Reacties zijn gesloten.