6 gedachten over “Gedecensureerde boodschap over “spontane democratieën”

 1. Ik hoor hem zeggen dat in het MO een verlangen bestaat naar een democratie , wat dat ook moge betekenen ! Belgie heeft zogezegd een democratie ! Wij moeten samenleven met een Waals volk waar wij historisch gezien geen enkele band mee hebben . Wij spreken niet dezelfde taal , lezen niet dezelfde krant en bovendien moeten wij ze onderhouden met vele miljarden ,iets wat BDW enkele Jaren geleden in een NVA-verkiezings filmke visueel duidelijk maakte. Ondanks onze zogezegde democratie kan Vlaanderen fluiten achter zijn onafhankelijkheid met medewerking van zogezegde democratische verkozen Vlaamsche partijen . Die geraakten blijkbaar onder de indruk van zijne majesteit “den Belgische Koning ” en hun toekomstige rijkelijk betaalde postjes ,als zij door de knieen gingen voor het auriool van zijn doorluchtigheid . De partij die niet afwijkt van zijn standpunten , die niet te koop is wordt vervolgd , belachelijk gemaakt en verketterd , ondanks onze zogezegde democratie . Goed voor Verhofstadt dat zot zijn inderdaad geen pijn doet anders had hij al lang om euthanasie gesmeekt

 2. Boenk…, ik ben van mijn stoel gevallen van dergelijke onzin van da joenk.

 3. Van een gepatenteerd leugenaar, psychopaat en loge mafioso kan men alleen maar dergelijk gelul verwachten.
  Het gaat hier helemaal niet om een “lente”, of hoe men het ook zou kunnen noemen, maar gewoon de uitvoering van het Oded Yinon plan, het Project for the new American Century van de AIPAC en het Clean Break plan van de Clean Break group.
  De plannen werden ten andere bevestigd door generaal Wesley Clark :
  http://genius.com/General-wesley-clark-seven-countries-in-five-years-annotated
  Het komt er op neer het Midden-Oosten en (noord)Afrika te balkaniseren door het veroorzaken van een immense chaos, waardoor dan “en passant” het Westen kan overstroomd worden met een opzettelijk georganiseerde “vluchtelingen”invasie.
  Een “5de colonne” die dan vervolgens wordt ingezet tegen onze westerse bevolking en beschaving.
  Guy(ke) heeft natuurlijk geluk dat er geen onafhankelijke pers is, om hem te confronteren met zijn leugens..en vooral met het “verraad” waaraan hij zich schuldig maakt. Een verraad dat van aard is te vallen onder toepassing van artikel 115 van het Strafwetboek.
  Het gaat hier dan ook niet om een “komisch talent” maar om een schurftige verrader van wiens poten het bloed stroomt, van de talloze slachtoffers die in Vlaanderen in handen zijn gevallen van deze geïmporteerde “5de colonne”.

 4. Die idioot hoort thuis in een zwaar bewaakte psychiatrische instelling want die is zwaar dementerend. Die eikel heeft al meer schade berokkend dan 10 rode/groene ratten samen wetende dat 1 rode/groene rat al veel schade berokkend. 😉

 5. Hij weet werkelijk niet wat er aan de hand is in de wereld, hij lijkt wel een amerikaan. Gelukkig is er nog geen EU-leger.

Reacties zijn gesloten.