Importproblemen ook bij ons

In het asielzoekerscentrum van Broechem (Ranst) zijn woensdagavond ongeveer 100 bewoners met elkaar op de vuist gegaan (Nvdr. ca. 1/4 van het totaal ondergebrachte ‘vluchtelingen’).

De refter in betere dagen…

De refter werd al snel herschapen tot een slagveld. De vechtende partijen gingen elkaar te lijf met alles wat los of vast zat, waaronder stoelen en tafels.  Lees meer…

Nieuwsgierig naar het leven in het opvangcentrum?
Lees of bestel de brochures over de opvang van asielzoekers via de website. Het opvangcentrum organiseert rondleidingen op aanvraag voor scholen en groepen. Voor een afspraak mail naar info.broechem@fedasil.be of bel 03/727 12 60.

8 gedachten over “Importproblemen ook bij ons

 1. Die 50 vrijwilligers die voor de goede gang van zaken hun vrije tijd opofferen , zijn die gaan lopen tijdens die ontspanningsnamiddag voor fluchtelingen ? Ik lees ook in de brochure scholen kunnen een bezoek brengen , de meisjes ook, zijn er geen voorschriften hoe ze moeten gekleed zijn . Mag het bezoek ook als ze aan het vechten zijn ?

 2. Beste lezers van Golfbrekers.be, Beste Belgen,
  Heb eerder vanochtend een mail gestuurd naar Britt de Herdt.
  Hier is de integrale versie.
  Aan alle vrouwen van België en de hele EU: WAKE UP..!!!!!!
  ________________________________________________________________
  Subject: Aan: Britt de Herdt: cursus respect voor vrouwen.????
  Date: Thursday, 7 Jan 2016 04:36
  From: G.Deckzeijl
  To: info@fedasil.be

  Gelieve het volgende bericht omgaand door te sturen naar Britt de Herdt.
  Ik ben een Nederlandse man van ruim 67.
  Het spijt me erg voor je, beste Britt, maar ik denk dat je vreselijk naïef bent.
  Moslims zullen nooit leren wat respect is en ook niet wat respect voor vrouwen is
  zoals mij dat tijdens mijn opvoeding is geleerd.
  Hoofdoorzaak van alle ellende in de EU met moslims, zoals op 31-12-2015 in Keulen, daarvoor en ook daarna(want de ellende zal alleen maar erger worden!) is de KORAN. Sorry Britt, “ze” haten het Westen, “ze” haten vrouwen, “ze” willen zelfs dat vrouwen niet klaarkomen en dat is geen flauwe mop, dat is snoeiharde realiteit. Kijk maar:
  http://fubar.mobi/2016/01/07/video-stellung-der-frau-im-islam/comment-page-1/#comment-28962
  Lees mijn comment en klik de links aan. Wel eens gehoord van Ann Barnhardt.??
  De beknopte koran-versie vindt je via: http://tinyurl.com/plhcawp
  Wat in Keulen gebeurde en nog veel vaker zal gebeuren heeft alles te maken met HET PROJECT. Dat werd in nov 2001 door de Zwitserse autoriteiten ontdekt en is ook op dit moment in vol bedrijf. Einddoel: een wereldkalifaat.
  Dat willen “ze” ook bereiken met GEWELD.
  Alles via: http://tinyurl.com/ov43avh
  Het spijt me echt dat ik je geen vrolijker bericht kan sturen.
  WAKE UP.!!!!!
  Let op! Negeren van waarschuwingen en verder alle andere info is geheel voor eigen rekening.
  Het is niet toegestaan mijn naam en emailadres aan derden door te geven cq aan facebook of twitter te koppelen. Ik ben slechts boodschapper, snap je wel?
  Groet uit Nederland, Gerrit Deckzeijl
  ______________________________________________________________
  Bovenstaand bericht is ook verzonden naar: http://www.femma.be
  en Theo Francken van de N-VA.
  DUMP facebook: Zuckerberg is pro-moslim.!
  http://tinyurl.com/nk8fen2

  • Bedankt heer Deckzeijl om ons “beste Belgen” te noemen … doch, heeft U al eens gemerkt hoé ons-beide-volkeren tegenover elkaar staan bij een internationale voetbalmatch Belgie-Nederland of Nederland-België ?…. het scheelt maar weinig of ze staan tegenover elkaar met getrokken messen. 🙁
   Maar… voor de rest komen wij toch wel “goed overeen” hoor: “Jullie lusten “patat”, en wij, “frietjes” en “patatten” noemen Jullie: “erpels” (tenminste toch in Sluis & omgeving) (^_-)
   Niks aan de hand, welkom tijdens de Karnavalstoet in Heist.

   • Ja beste Victor van Vosselaer, we noemen ze ook arepels/aarpels of arepels/aarpels of aardappels en ook wel piepers; per streek ofwel regio verschillend. Ja, we komen heel wel voor een groot deel overeen en daar ben ik blij om. Kom graag en zo vaak als mogelijk in België vanuit het Noorden van Nederland. Enneh, dat tegenover elkaar staan?: ik vind dat belachelijk en doe daar niet aan mee. U ook welkom alhier 😉

 3. Even een ander import probleem belichten namelijk het handelsverdrag tussen de USA en de EU TTIP genoemd (Transatlantic Trade and Investment Partnership). Van tijd tot tijd komen er nieuwe, pikante details vanuit Brussel en Washington in de openbaarheid. Alles tezamen genomen een horrorvisioen.

  De belangrijkste feiten:
  -over TTIP wordt door het grootkapitaal en haar lobbyisten onderhandeld. EU- parlementariërs hebben niet de mogelijkheid om de onderhandelingen te volgen of documenten in te kijken. Nationale parlementen zijn niet betrokken en worden ook niet geïnformeerd.
  -TTIP maakt het mogelijk de arbeidsrechten van de werknemers te verminderen naar Amerikaanse standaard. Winnaars hierbij zijn de concern.
  -door TTIP dreigt een afbreken van de Europese milieu- en gezondheid standaards
  -hetzelfde geldt voor de dierenbescherming standaard, waar de familiale landbouwers het slachtoffer zullen van worden.
  – verder wil de TTIP de bescherming van privé gegevens gelijk stellen met de lakse US wetten.
  – een verdere clausule veroorlooft buitenlandse ondernemingen (concern) tegen staten een klacht in te dienen voor private scheidsgerechten die in het geheim vergaderen, als die concern door nieuwe wetten hun investeringen in gevaar zien. Vonnissen van deze scheidsgerechten zijn door de gewone rechtbanken niet te controleren. In geval van een schuldig verdict kunnen aan de staten boeten worden opgelegd in miljarden hoogte.
  Daar door wetten de handel in gentechnisch- en hormonen veranderende levensmiddelen geregeld is en daardoor de facto de mogelijkheden van Amerikaanse concern ingeperkt zijn, dreigen schadevorderingen in de miljarden tegen EU staten. De parlementen van de Europese staten moeten daarom quasi altijd beslissingen nemen in de belangen van internationale Groot-concern in plaats van het eigen volk.

Reacties zijn gesloten.