“Ik kan er niet meteen een cijfer op plakken…”

Afbeeldingsresultaat voor klimaathysterie

Ze gaan betogen voor het klimaat. Een alerte journalist stelt hen enkele simpele vragen. De antwoorden zijn van een klimaatneutraal gehalte… ontwijkend, nietszeggend… Maar wat ze wel weten is dat nationalisme schadelijk is voor het klimaat.

Op de vraag of klimaatbescherming wel in overeenstemming is met het gebruik van smartphone, vliegtuigreizen e.d. antwoordt de gevatte betoogster: “Het is een ad hominem-argument”… ??? Hoe durft-ie? Haar in diskrediet te brengen met ‘een logische drogreden’ die haar stellingname ondermijnt. Ze geeft nog mee dat ze zich perfect voor het milieu kan inzetten zonder dat ze haar leefwijze aanpast volgens de geboden (… en vooral verboden) van de milieureligie. De journalist kreeg de kans niet meer haar te vragen of ze ook last heeft van de zure regen …

1 gedachte op ““Ik kan er niet meteen een cijfer op plakken…”

  1. Zou men niet denken dat de onwetendheid over klimaat en andere dingen bij de mensen (kinderen , jeugd en jonge volwassenen ) een resultaat is van hetgeen men op school geleerd heeft. Ze geloven alles wat de media hun voorhoudt.

Reacties zijn gesloten.