Homo’s voelen zich bedreigd door de neo-geslachten

Eigenlijk willen ze een eigen statuut: ze worden sinds de opkomst van de alfabetgeslachten gediscrimineerd. In Osnabrück heeft Florian Greller een belangenvereniging voor homo’s opgericht: “Just gay”. Ze willen niet op één hoop gegooid worden met de regenbooglobby. Hun vereniging strijdt voor vrijheid van meningsuiting, tégen de afschaffing van het biologische geslacht, tegen huurmoeders, tegen het zgn. “zelfbeschikkingsrecht” van de regering of geslachtveranderende operaties bij minderjarigen. Ze willen slechts erkend worden als mensen die verlangen naar en houden van mensen van hetzelfde geslacht, het bio-geslacht, niet het verzonnen identitaire geslacht.

Das biologische Geschlecht des Mannes ist Real und ist ein Fakt. Die Kategorie des biologischen Geschlechts darf nicht abgeschafft werden. Sie bildet die Grundlage für die sexuelle Orientierung.

“Het biologische geslacht van de man is écht en is een feit. De categorie van het biologische geslacht mag niet afgeschaft worden. Ze vormt het fundament van de seksuele oriëntering.”

Dit en veel meer kan u vernemen op hun webstek: https://www.kiezrunners.com/Just-Gay/Just-Gay/

Bijna lijken ze te willen zeggen: “Doe normaal, dan doe je gek genoeg.”... Bijna…