Hoe zot is de wereld geworden?

Transmaxxing… is wanneer een man zich in een vrouw wil veranderen omdat hij van de zgn. voordelen (persoonlijke, sociale en wettelijke), die een vrouw naar verluidt heeft, wil profiteren. Dus niet omdat hij zich als vrouw identificeert, maar omdat hij denkt dat het leven als vrouw gemakkelijker is.

Tja. Over de menstruatieperiode, zwangerschap en bevalling moet hij zich als ge’trans’formeerd wezen niet druk te maken. En stiletto’s zijn sowieso al uit de mode sinds “sneakers” zelfs onder baljurken gedragen worden.

Een filmmaker wilde uitzoeken wat de redenen waren voor mannen die zichzelf tot vrouw verklaren, in vrouwenkleding rondlopen en een “transitie” doormaken. Hij was verbaasd toen hij een praktijk tegenkwam die “Transmaxxing” wordt genoemd. Het is een subcultuur die volgens “ladbible” vaak in verband wordt gebracht met “incels”. (Incel staat voor onvrijwillig celibatair – onvrijwillig seksueel onthoudend – dit zijn mannen die om verschillende redenen een beetje pech hebben met vrouwen en daarom wegzakken in zelfmedelijden, soms haat en vrouwenhaat).

Lees: https://www.frontnieuws.com/filmmaker-onthult-mannen-worden-vrouw-om-van-privileges-te-genieten/