Hoe lang mogen kinderen nog kinderen blijven?

Terwijl de boeken van Roald Dahl met een woke-kam ontluisd worden, werd een pedofilieverheerlijker gekozen om hét gedicht van de Kinderboekenweek te schrijven.

… Dit jaar, werd deze Pim Lammers uitgekozen om het gedicht van de Kinderboekenweek te schrijven. Een keuze, die natuurlijk ideologisch onderbouwd was. Al snel bleek dat de lhbtq- activist eerder een verhaal had geschreven dat seksuele handelingen tussen een sporttrainer en een jonge knaap van een jaar of tien verheerlijkt. Niet zomaar op poëtische wijze, neen, met de meest perverse details. De opzet van dit forum is niet hier dieper op in te gaan, maar op LinkedIn kan u een fragment van het stuk lezen…alles is er mee gezegd…

Lammers schreef ook teksten om kinderen op Nederlandse scholen te onderwijzen over de weldaden van de trans gender-ideologie. Er was toen al veel kritiek, maar desondanks bleven de mensen die de Kinderboekenweek organiseerden, hem de hand boven het hoofd houden. Toen barstte de bom. Een hele protestcampagne kwam op gang en tegen  de auteur werden door sommigen, die het niet meer konden uitstaan dat er met hun protest geen rekening werd gehouden, doodsbedreigingen geuit….”

Lees: Pedofilie als nieuwe waardenorm in Vlaamse media?

Uiteindelijk was de heer Lammers zo verstandig zich terug te trekken. Wat niet wil zeggen dat dit niet kan en zal herhaald worden. Met een andere pedofilieverdediger.