Het wordt Vrhfstdt!

verhofstadtSupermanSlechts 8 luttele uurtjes zijn er verstreken sinds ons artikel verscheen over Vrhfstdts geheime campagne bij zijn vertrouwelingen.  Daarnet ontvingen we van de kwaliteitskrant DS de ijlboodschap ( “breaking news” in journalistenjargon)  in onze brievenbus, dat HIJ, de grote leider, verkozen is als kandidaat-opvolger van de ALDE-fractie voor de positie van Barosso.

Tegenkandidaat Olli Rehn moet zich tevreden stellen met “een andere belangrijke functie”.  Toch wel eigenaardig, want Olli kreeg de steun van niet minder dan 14 liberale partijen uit  diverse lidstaten.

Maak jullie borst maar al nat.  We gaan een mediastorm over ons heen krijgen.

Deze video is een jaar oud.  Tegen zijn gewoonte in heeft hij de gesprekspartners aan tafel laten uitspreken.  Misschien had hij net zijn Ritalin pilletje geslikt.

En deze filmbeelden dateren uit 2011, waarin hij duidelijk maakt dat hij de autonome Europese staten wil afgeschaft zien:

Wes Hardin

 

 

 

2 gedachten over “Het wordt Vrhfstdt!

  1. Het enige wat hij wil is: de machtigste man op aarde worden. Hij wil de eerste rechtstreeks verkozen president van de USE worden. Dit kan alleen als er nog enkele honderden miljoenen moslims meer voor hem kunnen kiezen. Daarvoor moeten eerst Turkije en gans Noordafrika erbij.

  2. Vrdmme, vrdmme, nndd nog aan toe.
    Ongelooflijk hoe hetmogelijk is en hoe het aanvaard wordt door de bevolking van de verschillende staten. Is de apathie zo algemeen geworden?

Reacties zijn gesloten.