Het verschil van het verschil…

…tussen pausen

Paus Franciscus: “Ongelijkheid is de bron van alle kwaad.”

Paus Johannes Paulus II:De fundamentele fout van socialisme is antropologisch van aard.  Socialisme beschouwt het individu simpelweg als een element, een molecule binnen het sociale organisme, zodat het goede van het individu helemaal ondergeschikt is aan de werking van het socio-economisch systeem.  Socialisme betekent dat het goede van het individu gerealiseerd kan worden zonder rekening te houden met zijn vrije wil, met de unieke en enige verantwoordelijkheid die hij heeft t.o.v. het goede of het kwade.  De mens is gedegradeerd tot een reeks van sociale verhoudingen en heel het begrip van de mens als een zelfdenkend, handelend wezen met gewetensbeslissingen verdwijnt.”

 

11 gedachten over “Het verschil van het verschil…

 1. Deze huidige (anti)paus bidt zelf regelmatig tot Allah, waarschijnlijk een moslim en zeker een communist – wat zijn populariteit verklaart in de westerse politiek en pers.

 2. Zowel tegen Johannes Paulus II en Joseph Ratzinger werd door de progressieve kardinalen geageerd. Volgens de biografie van Danneels door Jürgen Mettepenningen en Karim schelkens zat dhr Danneels met andere progressieve kardinalen plannen te smeden, in Sankt Gallen, om bij de vorige pausverkiezing Jorge Bergoglio al verkozen te krijgen. Ik herinner mij nog zijn commentaar en teleurstelling toen het Ratzinger werd.
  Intussen moet hij wel heel blij zijn met Jorge, die in Amerika als een echte cabaretier op het podium stond en op 27 november zijn eerste rockalbum uitbrengt.

 3. De Kerken, zowel de katholieke als de protestantse en de anglicaanse, zijn verworden tot ordinaire linkse ngo’s, alleen geinteresseerd aan armen en marginalen, en vooral aan moslims. Het geloof interesseert hen geen barst meer.

 4. het is echt hemeltergend als ge die paus daar hoort prediken over de bestrijding van de armoede terwijl hij in de grootste luxe leeft en de ganse wereld rondreist met een ganse hofhouding en al die sinterklazen die bij elk optreden op de eerste rijen zitten in hun dure kleren die ook stukken van mensen kosten zonder nog te praten over wat dat vaticaan moet kosten per dag

 5. Sinds Johannes 23 zitten we allemaal met “loge” pausen. Zie o.a. :
  http://www.novusordowatch.org/benedict.htm
  http://henrymakow.com/leo_xiii.html
  Een citaat :
  “Until Freemasons took over the Papacy, many Catholic popes condemned the cultas a mortal threat. – See more at: http://henrymakow.com/leo_xiii.html#sthash.28UtMKR7.dpuf“(=einde citaat)
  Franciscus is bovendien een jezuïet!!
  Over wat er van de jezuïeten geworden is er het boek “The Jesuits. The society of Jesus and the betrayal of the Roman Catholic Church” van Martin Malachi.
  Het Vaticaan is volledig geïnfiltreerd door de loge.(zie :the Vatican Lodge Ekklesia..)
  https://mumbailaity.wordpress.com/2010/06/03/list-of-masons-in-the-roman-catholic-church/
  Bovendien is er de chantage van homo- en pedo- kringen!!
  De Rothschild’s zijn ten andere de financiële raadgevers van het Vaticaan.
  Een kijk achter de schermen krijgt men in het boek “Murder by the grace of God” (over de moord op J.P. I) van Lucien Gregoire.
  Op pagina 402 is er een lijst van “murder by the grace of God” beginnende in 1919 tot 1990..!!(=een ganse pagina). Er gebeuren dus ook “ongelukken” in het Vaticaan.
  Welke paus er ook is, veel verschil maakt het niet. Het zijn occulte machten die beslissen via omkoperij en chantage.
  Dit bleek ook bij de verkiezingen van Johannes 23 en Paulus VI, waar telkenmale eerst de kardinaal Siri werd verkozen maar onder druk de woorden “Non accepto” uitsprak.(en nadat de geheimhouding van het conclaaf verbroken was!!).
  Wie er ook aanwezig is of toch ten minste was, is de mafia.
  (met o.a. Sindona, Calvi en vooral Gelli!!)
  Er is ook het bijzondere geval van Emanuela Orlandi :
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/9283407/Emanuela-Orlandi-was-kidnapped-for-sex-parties-for-Vatican-police.html
  En een mafioso die begraven werd in een Vaticaanse kerk :Enrico De Pedis, in de San Appolinnare(nabij de Piaza Navona).
  En dan is er ook nog de “duivel” :
  http://ivarfjeld.com/2014/05/27/pope-admit-devil-worship/
  Dit alles is maar een kleine greep uit wat er zich achter de schermen afspeelt.
  Wat de paus dan ook moge zeggen, is van weinig belang.
  Hij is ook een instrument in de NWO.
  Dit blijkt ook uit zijn rol in de milieu problematiek :
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/09/agenda-2030-the-new-agenda-21-pope-francis-promulgates-new-world-order-from-un-3219738.html
  Dat Danneels de voorkeur gaf aan de huidige paus is begrijpelijk. Nadat men zijn ring verloren is op een parking naast de autoweg kan men maar beter op zeker spelen. Zeker als die ring nadien in het bezit werd gevonden van een “jongere” in Mechelen !! Dit verklaart ook mogelijks de steun aan Verhofstadt voor het homo huwelijk!!!
  Het ganse systeem is dan ook gebaseerd op leugens, bedrog en chantage.
  Rome is dan ook een levensgevaarlijke “slangenkuil”.
  Alleen enkelen slagen er in om er te overleven, zonder verbrand te worden.

 6. “Ongelijkheid is de bron van alle kwaad.” dus als ik onze heilige vader goed begrijp dan is de Paus mijn gelijke . Dan ga ik mijn plaats in’t Vaticaan opeisen als gelijke van ons kerkelijk opperhoofd . De Basiliek ontruimen om plaats te bieden aan Italiaanse vluchtelingen die sedert de bootjes import en de talrijke reddingsacties niet meer kunnen leven zonder angst !

 7. @ Lovenaar,

  ik denk niet dat Ratzinger een loge man was, denk dat hij onder zeer zware druk abdiceerde.
  Wat die ring betreft daarover hoorde ik van Rudi Vanderpaal een ander verhaal: een Marrokaanse ‘jongeling’ werd opgepakt voor diefstal en die had, Danneels, zijn bisschopsring in zijn bezit. Hij was op visite geweest bij Danneels. Wat die visite inhield???

 8. Het verschil: natuurlijk heeft de Kerk haar zwarte bladzijden gehad: de heksenjacht (veel meer bij het protestantisme) de inquisitie, de terechtstelling van de filosofen Bruno en Vanini, de executie van de Ridders van la Barre (midden XVIII). De fouten van de Kerk vonden echter hun wortels niet in het evangelie waarbij het verschil tussen christendom en islam duidelijk naar voor komt. Jezus is niet gewelddadig. Een terugkeer naar Jezus is een uitweg tegen de excessen van het kerkelijk instituut. Een terugkeer naar Mohammed is geen uitweg tegen de excessen van de islam, het is een bevestiging van haat en geweld.
  Jezus = liefde.
  Mohammed = haat.

  • De Kerk schrijft momenteel haar zwartste bladzijde: ze wil een samengaan van christendom en islam, een chrislam zeg maar, een liefde/haat verhouding vlg mij. Zo wil de vlees geworden Antichrist, de huidige paus, de geschiedenis ingaan.

 9. Anna,
  Ratzinger abdiceerde inderdaad onder zware druk.
  Volgens een bepaalde bron speelde de Vaticaanse bank en het “pedo dossier” een rol.
  http://en.radiovaticana.va/storico/2013/02
  /11/pope_benedict_xvi_announces_his_resignation_at_end_of_month/en1-663815
  De verklaring inzake de abdicatie dateert dus van 10.02.2013.
  Belangrijk is echter de bijeenkomst enkele dagen daarvoor van de Orde van Malta in Rome !! De “kenners” weten hiermede voldoende .
  http://www.ordredemaltebelgique.org/nl/news.php?Id_news=5019
  Bekijk voor de rest de foto’s waarop hij een handdruk geeft!!. Een bron in Rome heeft mij bevestigd dat we met “loge”pausen zitten opgescheept, zeker sinds Johannes 23.
  De versie over de ring van Danneels werd indertijd gepubliceerd in de Père Ubu , toen Rudy Bogaerts er nog hoofdredacteur was.
  Wat U zegt over het luik “Mechelen” is juist, maar de ring werd verloren, volgens Père Ubu, op een “bepaalde”(sic) parking naast de autoweg in Overijse.
  De juist details doen er echter weinig toe. Wat belang is, dat we hier een schoolvoorbeeld hebben van een potentiële chantage mogelijkheid.
  Met mijn bijdrage over het Vaticaan heb ik vooral willen duidelijk maken hoe alles geïnfiltreerd is door occulte en criminele belangen, en waar een mengeling van corruptie en chantage, de normale werking van de organisatie onmogelijk maken. Deze infiltratie duurt al eeuwen , zie de “Permanent Instruction” dd.1819-1820 opgesteld door de loges van Frankrijk, Oostenrijk,Duitsland en Italië..
  Bron : ” The Keys of this blood” pagina 534 van Malachi Martin.
  De infiltratie gevolgd door de sabotage is algemeen, ook in rechtse en nationalistische middens. Het is deze “Unterwanderung” waar ook naar verwezen wordt in het door U gisteren geciteerde artikel uit National Journal , die het de rechtse en nationalistische partijen verhindert een juiste en volledige diagnose te stellen van de kanker. Als men zijn ziel verkocht heeft aan de duivel, zoals Faust, dan moet men zwijgen.
  Wat de terechtstelling betreft van Giordano Bruno mag de rol van de banksters van Venetië ook niet onderschat worden.
  Het ging hier in feite niet om “ketterijen” maar wel om het verhinderen dat kennis werd onthuld over het verleden.
  Bron : Financial Vipers of Venice van Joseph P. Farrel.
  Een citaat :
  “After the burning was complete, the red- en purple-robed auhtorities breathed a sign of relief. The ideological threat the man posed had bought them perilously close to losing not just power, but centuries of status and standing. They were, however, but agents for deeper murkier powers, powers whose long-term plans and goals were very directly threathened by the man and his ideas.
  Those powers were Venice and the Vatican.”(=einde citaat).
  Dit citaat is brandend actueel, met dat verschil dat het nu gaat om de financiële en occulte machten achter de NWO.
  De brandstapel methode wordt niet meer toegepast op de vijanden van deze NWO, er zijn immers andere doelmatiger middelen om een “vijand” te neutraliseren. De reden is echter nog steeds dezelfde als toen:
  “Het zeggen en schrijven van de waarheid.”
  Wat de discussie over Copernicus en Galilei betreft, ook daar ging het over het verhinderen van het onthullen van de ware toedracht, een ware toedracht die door het Vaticaan al lang gekend was, maar niet mocht onthuld worden omwille van politieke en financiële belangen.
  Als we vandaag de toestand bekijken, worden er dezelfde heroïsche gevechten geleverd om te verhinderen dat de waarheid aan het licht komt over de NWO,
  en al wat er bij hoort, waaronder de vreemdelingeninvasies!!

Reacties zijn gesloten.