5 gedachten over “Het verschil tussen Duitsland en Frankrijk…

  1. In feite is er geen verschil tussen Merkel en Hollande, beiden hebben immers dezelfde “wortels!!!”. Beiden hebben daarenboven ook voorouders die afkomstig zijn uit het buitenland, namelijk Polen en Holland. Dergelijke afkomsten scheppen dan ook een band, en dit geldt zeker voor hun gelijkaardige “wortels”..!!!

  2. Dat hij er nog maar even van profiteert, na de volgende presidentsverkiezingen kan hij sowieso zijn paraplu terug zelf dragen.

  3. Hollande is in nood. En waar gaat hij dan naar toe? Juist Duitsland. De geschiedenis leerde hem waar hij het geld moet halen. De miljarden die Frankrijk kreeg na de 2 wereldoorlogen, na het Verdrag van Versaille, van de Montanunion (verdrag van kolen en staal) van de EWG en EG en van de EUussr zijn al lang in lucht opgegaan. Zijn vriendin moet hem redden. De Duitsers zullen in hun zakken moeten tasten!

    @ Lovenaar : die wortels delen ze ook met Merkels vriendin, Julia ” die zo graag blond wil zijn ” Timoschenko en haar vriend, aan het roer in Oekraïne,Toerginov.

Reacties zijn gesloten.