Groot onderhoud

Onze pc is intussen zo traag dat men bij het opstarten gerust de helft van het Pallieterke kan lezen.  Zoonlief heeft hem – de pc – vandaag onder zijn hoede genomen.  Hij stelt dat telkens Windows een update uitvoert er een heleboel overbodige programma’s heimelijk op gezet worden die heel de boel vertragen.  Waardoor een normale pc-gebruiker in de verleiding komt een nieuw exemplaar aan te schaffen.

We zijn dus tijdelijk technisch werkloos.  Waarschijnlijk tot na O.L.Vrouw Hemelvaart.  En hebben we bijgevolg geen excuus meer om – ‘eindelijk’ – aan de lang beloofde klussen te beginnen.  We zijn nog even zoet…

 

 

 

 

12 gedachten over “Groot onderhoud

 1. Als uw zoon iets van computers kent, zou hij uw computer best op linux OS laten draaien en al die Microsoft rommel er af gooien. Ubuntu is aan te raden.

  PS Waarom al die filmpjes tegenwoordig? Geen inspiratie meer?

 2. PC = windows = vragen om problemen.
  Beetje masochisme kan geen kwaad, maar toch niet overdrijven. Ondertussen wordt er ander, eveneens nuttig, werk verricht. Moet er ook nog aan beginnen. Als ‘t weer het toelaat tenminste. Gedeelde smart is bovendien halve smart, zoals men zo mooi zegt.Of het veel helpt, is een ander verhaal.

 3. Geachte Redactie,
  Verre van te willen aantonen de ik “het warm water uitgevonden heb” doch ZULK Fenomeen als bij Jullie komt Fikken momenteel NIET tegen. Nochtans is Golfbrekers de énige site dat bij mij, bovenaan de artikelen, vermeld; “Uw webbrouwser (Firefox 50) is verouderd. Updat uw brouwser voor meer veiligheid, comfort en de beste ervaring op deze site” (gevolgd door witte text op groene achtergrond: update browser/ wit op oranje: Negeer) EN DAT DOE IK AL MAANDEN…NEGEEREN–> opzettelijk in “oude spelling” want men zou het kunnen ànders lezen: met EE als 2e & 3e letter.
  ———————-Verder…vinkt Fikken géén artikelen aan waar kans is op cookies (reclame is aan mij, NIET besteed) tenslotte nog enkele beschermingen zoals AVG, Blue Note, en nog ene die mijn “jongste” meegekregen heeft vanuit z’n tijd op de hogeschool.
  Ja, geachte Redactie, bij Fikken-thuis gaat het zoals bij Jullie: beroep doen op één-van-de-zoons 🙂 simpel èn goedkoop.
  l

 4. Geachte Redactie, en àlle FANS van Golfbrekers
  Kliks eens YT aan en kijk eens naar “Moranbong Band – We will follow YOU only” a.U.b… Spierballende taal (zoals altijd, doch ditmaal zelfs mèt een gevechtsjet OP de scene)—> geplaatst op 11 aug 2017 EN met de mededeling dat zij (die muziekgroep) géén nieuwe clips meer zullen publiceren gedurende 2 volgende maanden. (+ voorzichtige reactie van Victor 20376, alias Fikken)

 5. Komaan nullenzender en andere pampermedia,wanneer begint het*kakken *op macron???

  Mocht het toch terrorisme blijken te zijn en mocht de dader moslim zijn, moet Macron zich dan ook expliciet uitspreken tegen moslimterrorisme en daarbij het woord “moslims” gebruiken, net zoals van Trump werd verwacht dat hij zich expliciet uitsprak en de groepen benoemde. Of moet alleen rechts dat en links, waartoe Macron behoort als voormalig “topmedewerker” – staat zo op Wikipedia – van PS’er Hollande, niet? Ben eens benieuwd.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3233047/2017/08/14/Wagen-rijdt-met-opzet-in-op-terras-Franse-pizzeria-meisje-13-dood-zes-anderen-zwaargewond-terrorisme-uitgesloten.dhtml

Reacties zijn gesloten.