5 gedachten over “Grijns

 1. Het is zijn eigen schuld . Indien die Calvo naast die ex Syriestrijder had gezeten dan had hij zeker een paar boeken verkocht !

 2. Hier ziet men de gevolgen van het “maken” van bastaarden… die geen enkele affiniteit hebben met de echte autochtonen, en die in het geval van Calvo dan nog actief zijn bij Groen, een crypto communistische partij, wiens voornaamste activiteit er in bestaat oorlog te voeren tegen de Vlamingen en tegen de Vlamingen.
  In zijn boek boek ‘F*ck De Zijlijn’ heeft hij dan ook een nieuw offensief gestart in het kader van deze oorlog :
  Zie bruggetje :
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20151028_01943723
  Een citaat :
  “In zijn boek ‘F*ck de zijlijn’ laat Kristof Calvo, Groen-fractieleider in de Kamer, zijn licht schijnen over de toekomst van het land. Met 75 concrete ideeën, waarmee Belgicist Calvo zijn landgenoten onder andere een nieuwe belgitude wil aanmeten.
  ‘F*ck de zijlijn’, het boek van Kristof Calvo (28), wordt vandaag voorgesteld. Het boek bevat 75 concrete voorstellen die volgens Calvo ‘allemaal haalbaar’ zijn. De Standaard kon in première al het hoofdstuk ‘Leve België’ inkijken. Als het van Calvo afhangt, ziet België er straks behoorlijk anders uit.”(=einde citaat).
  Met dit boek en de erin vermelde 75 ideeën, gedraagt Calvo zich dan ook als een “top collaborateur” met de belgische bezetter van Vlaanderen.
  Het gaat hier dan ook om een nieuwe “Alva”..!! Het terroriseren en plunderen van Vlaanderen zit blijkbaar na al die eeuwen nog steeds in het spaanse bloed.
  Is er niemand die hem kan herinneren aan deze jarenlange bloedige spaanse bezetting van de Zuidelijke Nederlanden met als één der “hoogtepunten” de “spaanse furie” in Antwerpen??
  Met de voormelde elementen moet hij dan ook gemakkelijk het zwijgen worden opgelegd.

  • @ Lovenaar,

   we kunnen hem er wel aan herinneren maar of hij het begrijpt of wil begrijpen? Je zou dit nochtans kunnen verwachten van een afstammeling van Catalanen, maar ik vrees dat hij moedwillig is.

 3. En dat nadat de VRT er zoveel moeite heeft ingestoken om zijn snertboek te promoten. woehahahahaha

Reacties zijn gesloten.