Go woke – go broke

Na Bud en diverse lingeriemerken komt nu ook de organisatie van “Miss Universe” tot de vaststelling dat de neo-geslachtsrichtlijnen niet door iedereen gesmaakt worden.

De organisatie, die achter de wereldbekende schoonheidswedstrijd “Miss Universe” schuil gaat, maakte enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd van dit jaar bekend failliet te zijn. Dit jaar besliste de organisatie immers zgn. trans-kandidates bij de selecties van de deelnemende landen te zullen opnemen om een gooi te doen naar het “Universe”-kroontje.

En dat viel niet in goede aarde bij de non-woke-gelovigen.

Achter de schermen van JKN Global Group van de Miss Universe-verkiezing manoeuvreert de Thailandse transgender-activiste Anne Jakrajutatip. Haar onderneming kocht in 2022 het b.g. verkiezingsconcept voor 20.000.000 US dollar. Jakrajutatip bejubelde deze transactie toen als “een sterke strategische uitbreidiing van hun portfolio”.

Ook zij moet nu vaststellen dat de goegemeente niet bereid is nep- en verprutste geslachten zonder tegenspraak te accepteren. De beslissing dit jaar minstens 2 transgender-mensen te laten deel nemen – m.a.w. biologische mannen die (willen doen) geloven een vrouw te zijn – zoals Miss Portugal, een air-“hostess”, Marina Machete, en Miss Nederland, Rikkie Kollé, viel niet in vruchtbare aarde. (video’s onderaan)

Tja. Een jaar later is het over en uit met de trans-droom. De JKN Global Group zond onderstaande mededeling aan de beurs van Thailand: „JKN Global Group Public Company Limited heeft een faillissementsaanvraag ingediend volgens de rechtbank, de Central Bankruptcy Court volgens de bankroetwetgeving BE 2483 (1940). De rechtbank heeft vervolgens beslist de aanvraag op 9 november 2023 te aanvaarden.

Kortom: Miss Universe is failliet.

We verwijzen in dit verband ook naar de moedige inspanningen die het land b op dit gebied presteert. Lees: BREAKING: Instituut voor OnGelijkheid van Vrouwen en Mannen wil alle sporen verwijderd zien op ‘tScheldt naar transvrouwkandidate Miss België – ‘tScheldt

Maak kennis met de natuurlijke schoonheid van Lennie…