Gezocht: drietalige beenhouwer

Vakkracht met gedegen kennis van het doorsnijden van kelen, het trancheren van mishandelde dieren en het te woord staan van de klanten in de drie standaardtalen die in de West-Vlaamse stede Kortrijk tot de gebruikelijke communicatiemogelijkheden behoren: Arabisch, Frans en Nederlands.

Voor meer inlichtingen klik op VDAB-Jobs.

6 gedachten over “Gezocht: drietalige beenhouwer

  1. Gezocht 3- talige beenhouwers ,Frans , Nederlands en Arabisch voor varkensbeenhouwerij

  2. Welke autochtoon heeft nu geen diploma ?
    Aan die halal, ook onze klote boeren hebben hieraan mega grote schuld, wie kweekt nu schapen – geiten – koeien voor die halal ? Inderdaad, onze imbeciele boeren, maar geld ruiken ze wel, net zoals de helpers van de nazi’s destijds. En maar klagen over te kleine marges, wel rij dan eens rond in west-vlaanderen, de villa’s die ze daar zetten voor hun varkensstallen, dat heeft geen naam. En maar klagen, en ondertussen dieren mishandelen dat het geen zicht heeft, allemaal zelf vastgesteld. Dierenleed zonder weerga, en de vlaamse proleet maar vlees fretten. “Geen groter beeste dan een boerebeeste” zeg ik altijd.

  3. Dit lijkt me wel de moeite waard om eens na te gaan of ook vrouwen voor die job in aanmerking komen.
    Zoniet is dit discriminatie op basis van geslacht en moet het hypocriet spionnencentrum optreden.
    Iemand bereid een praktijk test uit voeren?

  4. Ik heb weet van een slachterij waar alleen levende varkens aangevoerd worden en waar, zoals in alle slachterijen, versneden en verpakt vlees uitgevoerd wordt naar de EU en ver daarbuiten. Op sommige verpakkingen is er in het Arabisch sprake van kamelenvlees. Vandaar dat de kennis van Arabisch door de beenhouwers en versnijders noodzakelijk is.

Reacties zijn gesloten.