Gezocht: 1 miljoen handtekeningen voor onafhankelijkheid

een miljoen handtekeningenDe Vlaamse Volksbeweging, als medestichter van ICEC – International Commission of European Citizens, start een handtekeningencampagne om het zelfbeschikkingsrecht op de Europese agenda te plaatsen.

Bedoeling is om samen met onze partners in de Europese Unie minstens 1 miljoen handtekeningen te verzamelen. De campagne loopt tot zondag 30 maart 2014.
Op die dag houden we met onze zusterverenigingen uit Catalonië, Schotland en Baskenland  een gemeenschappelijke betoging in Brussel.
Tijdens deze vergadering stellen we je uitgebreid de campagne voor, leggen we uit wat wij maar ook anderen verstaan onder zelfbeschikkingsrecht, is er plaats voor je inbreng en verdelen we het actiemateriaal. Materiaal dat de komende weken overal over Vlaanderen moet worden verspreid. De bedoeling is om op zoveel mogelijk 11-julivieringen handtekeningen te verzamelen. We rekenen hierbij ook op de steun van externen. De vergaderingen staan dus ook open voor vertegenwoordigers van andere organisaties en niet-VVB-leden.
Op dinsdag 23 april vindt in Gent de Oost-Vlaamse regionale informatieavond plaats.
We hopen je er ook te mogen verwelkomen.
Praktisch: ‘t Vosken (2de verdieping, neem de trap links van de bar), Sint-Baafsplein 19, Gent.
We starten om 20 uur.
Wie met de wagen komt, parkeert het makkelijkst in Parking Kouter, Reep of Sint-Michiels.
Kan je niet aanwezig zijn maar wil je alvast de stellingname ondertekenen, dan kan je terecht op www.europeancitizensdecide.eu .
Met vriendelijke groet,
Het VVB-secretariaat

2 gedachten over “Gezocht: 1 miljoen handtekeningen voor onafhankelijkheid

  1. Ware het niet véél eenvoudiger om een site te maken waarop men z’n stem kan uitbrengen (?) zoiets in de aard van “La Pétition” ?

Reacties zijn gesloten.