Gecensureerd grapje

knipoog“Tijdens een ochtendwandelingetje langs de haven ontmoette ik rond 11 uur gisteren een baardman die luidop “Allah is groot” en “Dood aan de ongelovigen” schreeuwde.  Tot hij plots struikelde en in het dok plonsde.  Hij had het moeilijk boven water te blijven wegens de hinderende bommengordel.  De man riskeerde te verdrinken als ik niet onmiddellijk zou helpen.

Als plichtbewuste burger en steeds bereid de medemensch ter zijde te staan, verwittigde ik de politie,  de havenloodsen, de importsecretaris en de brandweer.
Het is nu vier uur in de namiddag en de terrorist is verdronken.  Niemand van de verwittigde instanties kwam opdagen.
Die vier postzegels had ik me kunnen besparen…”

Facebook vond dit grapje niet aanvaardbaar.  Bijgevolg verboden.

7 gedachten over “Gecensureerd grapje

 1. Een onschuldige grap wordt verboden, anderzijds mensen de kop af kappen (bij duizenden) vind men “gewoon”. De wereld op zijn kop, euh sorry, de kop was er af.

 2. Die Facebook kloosternonnen hebben niet verder nagedacht , want dit wel degelijk een grapje met een “happy end” . Die Allah is groot , schreeuwer vertoeft nu in het pretpark van Allah , waar hij zojuist zijn elfde maagd heeft afgewerkt en er zijn nog 63 die geduldig wachten op hun beurt . Allahu Akbar met dank dat ik mocht verzuipen !

 3. Ontleding van een grapje !
  Er is sprake van een man met “baard “die staat te bleten ” Allah is groot ” en dood aan de ongelovigen , dus vermoedelijk een Islamneuker ! Bovendien is hij drager van een bommengordel . Het grappige is dat de man via de post de hulpdiensten verwittigde . Dat mag blijkbaar niet , daar mag niet mee gelachen worden volgens de faceboekkloosternonnen men moet ten alle tijden onmiddellijk een mens in nood helpen ook al heeft hij een plan om zichzelf op te blazen en enkele onschuldigen de dood in te jagen .Het was slechts een “goede”grap maar het bewijst enkel hoe ver de mentaliteit van sommigen reeds in de negatieve zin aan het vorderen is . Met baardapen en hun Islam mogen geen grapjes gemaakt worden . Lachen met de Islam is verboden . Hopelijk kan ik met deze grap een glimlach toveren op hun steeds ernstige smoel …..Terwijl ze Jezus aan het kruis nagelde , sprak hij tot zijn beulen …..Pas op he jongens sla niet op mijn vingers . Facebooknonnen , wat denk je is de grap aanvaardbaar of niet ?

 4. Tja, alle schuld komt eigenlijk satan ‘allah’ toe. Hij, nochtans de beweerde alleskunner, heeft er weeral gewoon zijn goddelijke bottinekes aangeveegd. Proper is dat. Hij dient dan ook officieel in gebreke gesteld voor zoveel verzuim aan bijstand aan een persoon in nood.

 5. “Sociale media” als feesboek en twitter en wat voor andere rommel er op het www rondzwerft gebruik ik niet, zal wel iets te maken hebben dat ik weinig sociaal ben.
  Velen die die rotzooi “consumeren” vergeten dat ze (heel) veel van hun vrijheid en privacy op de helling zetten, lig ik niet wakker van, ik let op mijn zaakjes en daar heb ik reeds genoeg aan.
  Tussen haakjes, feesboek is antisemitisch en zij die het reilen en zeilen bijhouden zijn overduidelijk isllamofiel en hebben de pest aan Rechts.

 6. In een woord gezegd “”PRACHTIG””.
  Ik zou dergelijke vuiligheid zelfs niet hebben zien vallen. 😉

Reacties zijn gesloten.