Men zegge het voort

Aankondiging FreddyJohan Vande Lanotte en Freya V. D. Bossche krijgen een navolger!

Indien men ooit een prijs in het leven zou roepen om de belangrijkste verbrassers van belastinggelden gedurende de voorbije 50 jaar aan te duiden dan zouden deze twee hogervermelde beroepspolitiekers er met koppen en schouders boven het deelnemersveld uitsteken.

Een van hun grootste idiote beslissingen bestond er in om torenhoge subsidies te beloven, en dit gedurende 20 jaar, ten voordele van diegenen die snel-snel groene eenrgie zouden gaan produceren via zonnepanelen.
Een handige zakenman als Fernand Huts investeerde fortuinen in zonnepanelen en kan gedurende 20 jaar iedere dag “kassa” roepen. Tienduizenden arbeiders en bedienden zullen jaren extra belastingen moeten betalen om die zinloze subsidies op te hoesten. Bovendien is het hemeltergend dat het juist politici van Sp.a signatuur zijn die voor dergelijk onheil hebben gezorgd.

Na korte tijd bleek, zoals trouwens van de eerste dag door uw dienaar werd geschreven, dat deze belofte niet kon worden volgehouden en voegde men om de haverklap nieuwe veranderingen en aanpassingen aan die zinloze wet toe.

Vandaag kan men alleen vaststellen dat de fortuinen die reeds voor die zonnepanelen werden uitgegeven totaal in wanverhouding staan tot het behaalde resultaat. Men zou trouwens aan poilitiekers moeten verbieden om bepaalde zaken te beloven die de duurtijd van hun mandaat overtreffen. Het zijn nu de opvolgers van ons socialistisch duo die er moeten voor zorgen om de nodige centen te vinden om slimmerikken als Fernand Huts nog vele jaren te betalen!

We dachten enkele dagen geleden aan hogervermeld duo krachtpatsers toen we luisterden naar een toespraak van president Obama.

Obama verklaarde dat hij wil dat tegen 2030 de uitstoot van schadelijke CO2 gassen teruggeschroefd zal worden met 32 procent! Hoe zinloos toch om dergelijke belofte te maken. Waarom geen 34 procent? Of 75 procent tegen 2045?

Het zullen slechts de opvolgers van Obama zijn die de nu gemaakte belofte eventueel kunnen waarmaken aangezien het er op het einde van volgend jaar voor Obama opzit.

Obama zou veel geloofwaardiger overkomen indien hij zou beloofd hebben om die uitstoten tegen het einde van het volgende jaar met 3 procent terug te dringen. In verhouding zou dit hetzelfde zijn maar men zou hem er dan ook kunnen op afrekenen. Nu echter heeft dergelijke belofte geen enkele waarde en staat gelijk met het verkopen van gebakken lucht.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

Nvdr: Mogen wij deze video eraan toevoegen?  Hilarisch en tegelijkertijd buitengewoon verhelderend.

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

5 gedachten over “Men zegge het voort

 1. Om in eigen land te blijven : de CO 2 uitstoot schijnt drastisch verminderd, maar over het fijn stof bereiken ons verontrustende nieuwigheden. De zure regen waarmee wij jaren geplaagd werden blijkt uit de wereld. Diersoorten verdwijnen door het toedoen van de mens met uitzondering van de dinosaurussen omdat er toen nog geen mensen rondliepen. Of de mammoet uit eigen wil de pijp aan Maarten gaf of de verdwijning toch misschien de schuld van de mens was, wordt nog onderzocht.

  ‘dat het juist de politici met sp a signatuur zijn die voor dergelijk onheil zorgen’??? Hebben die ooit voor heil gezorgd, Freddy?

  • Niet te verwarren met de “Sieg heil!” van de nationaal-socialisten…

   • Verwondert me eigenlijk dat dit oude Nederlandse woord nog niet verboden is. Waarom de Duitsers daar nog Sieg bijplaatsten is een raadsel want die Sieg zat er al in.
    Het is een prachtig woord dat alles omvat : zege, gezondheid, voorspoed, groet, geluk, overwinning. Alles in één : heil.
    Kiliaan heeft het al opgenomen in zijn woordenboek : heyl.

 2. “Een slimme zakenman als Fernand Huts” Bij mijn weten is Huts geen socialist (maar liberaal) Hij heeft gewoon gebruik gemaakt van wat de socialisten “gecreëerd” hebben. De hoofdschuldigen in dit verhaal zijn en blijven de socialisten met hun subsidiëringsdrang en (bijna alles) gratis politiek.

 3. Obama is helemaal niet bezig met het klimaat, maar met de NWO, waarvoor het klimaat wordt ingeschakeld, zie o.a. agenda 21.
  http://lionsgroundnews.com/agenda-21-new-world-order/
  Zelfs de paus wordt voor de kar gespannen :
  http://investmentwatchblog.com/the-depopulation-agenda-for-a-new-world-order-agenda-21/
  Een zin uit het voormelde bruggetje :
  “The political left is hoping for a document that ties belief in global warming to a religious obligation”.
  Men ziet ze al komen… want na de “klimaatopwarming” volgen nog de “asielzoekers”…” de “holibi’s…” enz.. als een “geloofsverplichting in de vorm van een dogma”. Dit moet de natte droom zijn van alles wat links en loge is.(=de vrijdenkers!!!).
  Intussen is de betrokken encycliek verschenen.
  Een bespreking in het Nederlands van Agenda 21 :
  http://www.boublog.nl/2013/06/14/de-dubbele-agenda-van-agenda-21/
  Wel te lezen met een kritisch oog, maar het is één der weinige publicaties in het Nederlands, daarom dat ik er ook melding van maak.
  In feite gaat het bij deze Agenda 21 om “social engineering”, en om dit te begrijpen moeten we terug naar de Club van Rome met een citaat :
  Bron : WAKE UP FROM YOUR SLUMBER
  Alexander King, founder of the Club of Rome and Bertrand Schneider, secretary of the Club of Rome
  published by Tom Sullivan on Sat, 2010-12-18 22:15
  “In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill … All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behaviour that they can be overcome. The real enemy, then, is humanity itself.”(=einde citaat)
  De mens en de maatschappij moeten dus opnieuw “gemaakt” worden!!
  Deze “social engineering” is o.a. gebaseerd op het baanbrekende werk van het Tavistock institute :
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/tavistochumanrelations.htm
  Een ander aspect wat vooral Europa betreft is de desindustrialisatie, met o.a. de uitstap uit de kernenergie…en dit met oog op de “interdependence” tussen de staten, waardoor deze elke vorm van zelfbeschikking verliezen. Met de EUSSR zijn we hier op de “goede weg”.
  Nog een ander aspect is dat er verschillende belangen zijn die grof geld verdienen, met het “lullen” over de klimaat opwarming.
  Dat het hier wel gaat om een zeer belangrijke “business” blijkt ook uit de oproep om de doodstraf in te voeren voor diegenen die de klimaatveranderingen ontkennen :
  http://www.americanthinker.com/articles/2012/12/professor_calls_for_death_penalty_for_climate_change_deniers.html
  Een andere bron heeft het dan over misdaden tegen de mensheid begaan door deze klimaatverandering ontkenners, die dan moeten opgesloten worden.
  http://newsbusters.org/blogs/sean-long/2014/05/21/after-years-threats-prominent-climate-alarmists-still-seek-jail-climate-d
  We zijn dan ook goed op weg naar “1984” van George Orwell.

Reacties zijn gesloten.