6 gedachten over “Exclusieve beelden van de Erdogan kudde in Keulen

 1. Hebben jullie die Turk ook gehoord i.v.m. het niet uitzenden in Duitsland van de oproeibullshit van snorremans in Turkije? Die Turk zei dat dit belemmering van “vrijheid van meningsuiting” is en dat komt die Turk zeggen na eerst alle kranten en TV zenders in Turkije gesloten te hebben omdat ze niet schreven wat snorremans wil dat geschreven moet worden “in zijn voordeel”…..
  Het wordt hoogtijd dat er nooit iets uitgezonden wordt in Europa als de waanzin komt van erdo-wie?, erdo-wat?, erdo-gat.

 2. Ik zie geen spandoeken , vermoedelijk werd het verboden door de Duitsche overheid .

 3. Zoals reeds vermeld in een vorige reactie, werd met deze Erdogan betoging van de voorbije zondag, de paraatheid getest van de Turkse 5de colonne en paard van Troje in Duitsland.
  Gezien het aantal, de motivatie van het homogene deelnemersveld, maar ook en vooral gezien de discipline(=er waren immers geen noemenswaardige incidenten), is deze test dan ook zeer succesvol verlopen. De organisatie staat dus op punt. De leidinggevenden hebben de 5e colonne dan ook goed in de hand, wat een absolute vereiste is, als men succes wil boeken.
  Men is dus klaar voor actie.
  Bij de politie en veiligheidsdiensten & leger in Duitsland, is men echter nog niet zo ver. Hier gaat men immers achteruit in plaats van vooruit, wat ook de bedoeling is van IM Erika en haar zetbazen.
  Men mag dan ook het belang van deze Erdogan betoging(sic) niet onderschatten.

 4. ‘De doodstraf, de doodstraf’ hebben ze geroepen de vredevolle demonstranten in Keulen.
  Het is mij een raadsel dat mensen die een land en zijn staatshoofd zo uitermate sympathiek vinden, waarom die dan nog massaal in de straten van Keulen rondhangen. De reactie van Lovenaar, waarbij ik me aansluit, kan de enige mogelijke verklaring zijn.

 5. De Turkse betoging in Keulen door een andere bril bekeken. Hagalil – j├╝disches Leben online zag bij de Keulse pro-Erdogan betoging, honderden van opgezweepte mensen ‘sozusagen eine t├╝rkische Pegida, ohne deren jammernden Unterton’ of in het Nederlands ‘zo te zeggen een Turkse Pegida, zonder hun jammerende ondertoon’

  Volgens mij loopt de vergelijking mank. Als de Pegida demonstranten opgezweepte mensen zijn dan lijkt me die jammerende ondertoon ver gezocht. Opgezweepte mensen heb ik nog nooit horen jammeren. Integendeel, die gaan tot de actie over.

Reacties zijn gesloten.