Syrië: ‘gematigde’ hulp bij helikopteramok

Zelfs bij de poco tv-zenders (niet deze hierboven) werd het bericht verspreid dat een Russische helikopter met hulpgoederen door ‘gematigde’ rebellen werd neergehaald.  De inzittenden werden prompt ‘geholpen’:

Eerst werden hun papieren doorzocht:

Dan werden ze ijlings naar de dichtstbijzijnde eerste-hulppost gebracht:

6 gedachten over “Syrië: ‘gematigde’ hulp bij helikopteramok

 1. Ik weet niet wat paus Franciscus zoal leest, drinkt en rookt, ik zie alleen dat het hem een rozerood wereldinzicht verschaft. Hij verwittigt ervoor om alleen door de moslim aanslagen van de laatste maanden de islam niet te veroordelen, want hij heeft ook over gewelddadige katholieken gelezen en gehoord.
  Kan zijn dat de archieven van het Vaticaan andere informatie opslaat, mij is het alleszins niet bekend dat ‘veiligheid zoekende’ katholieken in islamitische landen binnen gedrongen zijn, om daar massamoorden uit te voeren. En met de roep ‘Deus lo vult’ (God wil het) zich de lucht inbliezen, met bijlen en messen op mensen hebben ingehakt en vrachtwagens huurden om voetgangers plat te rijden.
  Bijgevolg raad ik Franciscus aan, in een rustig ogenblik, de Bergrede te lezen. Daarin ontdekt hij beslist enige verschillen tussen islam en christendom.

  • Zolang die Paus , onze aardse vertegenwoordiger van God geen water in wijn kan veranderen , kan hij voor wat mij betreft , voor alles wat hij zegt of doet , de bomen in. Zelfs moest hij dat wijn mirakel toch verwezelijken , dan wordt het misschien nog erger .Met Jezus ging het ook bergaf toen hij zijn gave ontdekte om water in wijn te veranderen.

 2. En wie steunt deze gematigde terroristen??
  Wie verzorgt er de gewonde terroristen, gratis, in een daarvoor speciaal opgericht ziekenhuis??
  Wie levert er het luchtafweergeschut??
  Van waar zijn deze allemaal afkomstig??
  Welke belangen behartigen deze gematigde terroristen??
  Wie steunt deze met bombardementen??
  enz…..enz…..
  Of : wie is er verantwoordelijk voor de reeds 25 jaar durende chaos in het Midden Oosten en Noord Afrika, waardoor we “en passant” ook overstroomd worden met vreemdelingeninvasies?

Reacties zijn gesloten.