5 gedachten over “Euh…?

  1. Die zijn ze vergeten van de hoogste toren te gooien. Vermoedelijk zullen ze te zien zijn bij de volgende Gay Parade.

  2. Prachtige danspassen ! Te oordelen aan de stijl , de temperamentvolle uitvoering , de volmaakte erotisch getinte houding ,zijn het zonder twijfel allemaal leerlingen van dansschool “Roels” ! ……moet er soms ergens zand zijn ?
    Geef mij maar een “plakker” op de tonen van Engelbert Humperdinck , dat was pas genieten ,met soms een klets op de handjes , als je je teveel liet meeslepen met zijn prachtige stem

  3. Ik heb dat joe tuubeke nog eens goed bekeken, na het lezen van de reactie anna
    Inderdaad het zijn allemaal poep consumenten . Ik dacht dat zoiets in de prachtlanden niet bestond , schijnbaar toch ! Ik heb weer iets bijgeleerd dank zij golfbrekers . Ik voelde mij verplicht te reageren , misschien zouden onze sympathisanten en schrijvers denken dat ik ook een ………ben , wees gerust mij zouden ze onterecht van den toren gooien

  4. ‘remember to never use western logic when dealing with the middle east’ vertelt ons Double Tapper op zijn blog en filmpjes.
    Als fervent verdediger van IsraĆ«l en als Proud Jew, kent hij die western logic blijkbaar uitstekend. Daar waar VB met haar bokshandschoenen affiche de ‘weldenkende’ mens over zich heen kreeg, roept de affiche met een met een Davidster versierde vuist op zijn web, bij die ‘weldenkende’ mens niet de minste weerstand op.

Reacties zijn gesloten.