5 gedachten over “EU-stamboom met een schoonheidsfoutje

 1. Neenee, de duitse staat daar goed! Zij zijn de baas en doen iedereen in het linkse gelid lopen.

  • Dank voor de toelichting! We hadden niets anders van jou verwacht.

 2. In feite moet de EUSSR stamboom omgedraaid worden. Het zijn spaarders en belastingbetalers(=mieren) van de noordelijke landen(waaronder ook Vlaanderen) die op alle mogelijke manieren geplunderd worden, ten voordele van het zuiden.(=de krekels)
  Op de bovenste stok zitten dan de krekels, die dan als dank voor de inspanningen van de mieren, op de kop sch….van deze laatsten. (vrij naar het boek : “In de wereld van Soo Moerman” van Gerard Walschap, waar het dan ging over kippen. De Standaard heeft deze beeldspraak jaren geleden nog aangewend voor een filmpubliciteit.)
  Het zijn de krekels die de wet stellen en dus niet de mieren.
  Aan de top had dan beter de piramide gestaan met het alziend oog zoals op de “dollar bill” afgebeeld is. Het alziend oog is één der symbolen van de vrijmetselarij en dan ook van de NWO, waarvan de EUSSR een instrument is.
  De arend daarentegen is van oorsprong geen “Pruisisch symbool”.
  In de oudheid was de arend het symbool van spirituele macht. Bij de Romeinen was het de vogel van Jupiter, de oppergod. Later werd de arend het symbool van de materiële macht van keizers en koningen.
  In de Middeleeuwen werd de arend aanzien als een magisch symbool en als het equivalent van “The five-pointed star”. (of pentagram), en dit met betrekking op de symboliek en de numerologie. Het verband tussen deze beiden was van groot belang voor de Middeleeuwse bouwmeesters en kunstenaars.
  In het magische symbolisme is de arend ook het symbool van één der 5 zintuigen. (= het zien).
  Bron : “The secret symbols of the dollar bill” van David Ovason, pagina 125 e.v.
  Het is dan ook van belang de juiste symbolen te gebruiken en er de betekenis van te kennen, om een signaal te geven naar de “insiders!!”, die dit dan onmiddellijk doorhebben, dat men hun “verborgen agenda” ook doorziet. Ze zijn daar zeer gevoelig aan!!!!

 3. Het ergste is dat bepaalde landen bewust kiezen bescheten te worden kwestie van te kunnen blijven parasiteren.

  • Ja Jean,
   En in fecaliën van vogels zitten zoals geweten veel parasieten hé.

Reacties zijn gesloten.