Erdodirupo

DE VLAAMSE KLASSIEKE PARTIJEN NA DI RUPO I

DE VLAAMSE KLASSIEKE PARTIJEN NA DI RUPO I

Al Gore trok de wereld rond om mensen te waarschuwen voor het “levensgevaarlijke” CO2. Hij werd er steenrijk mee.

Op dit moment wordt half Europa overladen met traangas. Het traangas trekt langzaam ook symbolisch richting het noorden. Het zal nog maar even duren voordat we hier daadwerkelijk ademnood krijgen. Ondertussen is de global warming op het hoogtepunt aan het geraken door al dit traangas. Bekijk de analyse van RT hieronder.
Zal het hier ook vergassen worden nadat we het moe zijn van het praten,  nadat al de Vlamingen eindelijk doorhebben dat hun zuurverdiende centen de laatste vijf jaar uitsluitend gebruikt zijn om de hangmatcultuur van walbanië te bestendigen http://www.standaard.be/cnt/DMF20130612_00621255 en vooral gediend hebben  om de verkiezingsbelofte van di rupo te financieren.
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik krijg braakneigingen als ik di rupo zijn uitdagend lachje met of zonder zwaaiend handje zie in het parlement tijdens de interpellaties van de Vlamingen. Als hij dan zijn briefje moet aflezen in het boerentaaltje dan braak ik werkelijk, wat een misprijzen, wat een arrogantie, wat een zelfgenoegzaamheid wat een uitstraling van een dictator a la erdogan.
Hij noemt de plundering van Vlaanderen  een Marshallplan, het echte van na de 2de wereldoorlog werd gefinancierd door de Amerikanen, voor dat van di rupo worden de Vlamingen bestolen. Als hij het nu heeft over weeral een half miljard BESPARINGEN bovenop het miljard van twee maanden terug, die toen de laatste zouden geweest zijn, met in het vooruitzicht nog eens 3,5 miljard voor volgend jaar, dan  leest hij hersendood en zonder emotie voor dat we SAMEN de schulden moeten aanpakken. Zou het kunnen dat heel die federale rampregering nattigheid voelt? Ze weten van geen hout meer pijlen te maken.
Heel de klassieke federale meerderheid, de Vlaamse smurfen met gwendolyn VRHFSTD op kop,  roept in koor dat  Vlaanderen meer inspanningen moet doen.

Wel die inspanningen komen eraan.

Laat dat traangas maar komen, laffe verraders.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=REIsmc_MS4w