Zot zijn kan wel zeer doen

Eyeball LickingZot zijn kan wel zeer doen: oculolinctus of oogballikken, een nieuwe rage in Japan.

Gevoelige lezers slaan dit artikel beter over.

Lichtelijk seksueel gefrustreerde Japanners hebben weer eens iets nieuws verzonnen om de dag door te komen: oogballikken. Dat schijnt namelijk mega-opwindend te zijn.

“Jaren geleden likte mijn vriendje eens mijn ogen en ik vond het geweldig”, vertelt een 29-jarige studente. Die relatie is allang voorbij, maar dat oogballikken bleef hangen. “Ik word er opgewonden van. Mijn hele lijf tintelt.”

En het alternatieve ballenlikken wint aan populariteit in Japan. Tot ongenoegen van bezorgde oogartsen. In sommige gevallen veroorzaakt een sessie oogballebberen namelijk bindvliesontsteking. Dan raakt het oog beschadigd en krijg je een rode irritatie. Ook zijn er etensresten die het oog kunnen irriteren zoals fruitzuren en pittige kruiden. Bovendien krijg je oogherpes van mensen met een koortslip.

 Bron: diverse media

3 gedachten over “Zot zijn kan wel zeer doen

 1. Och laat ze maar doen , ieder volk heeft zijn eigenaardigheden . Bij onze Vlaamsche correcte politiekers is het “kontlikken” , tot grote voldoening van onze Waalse meesters , sedert jaaaaren erg populair . Ze kunnen er maar niet genoeg van krijgen .

 2. Het is onbegrijpelijk dat mensen allerhande handelingen met hun lichaam doen waar ze helemaal niet voor bestemd zijn. En dan achteraf verschieten dat ze een of andere eigenaardige aandoening hebt opgelopen.

 3. Er “proper” is mijn verhaaltje NIET, doch het past wel in het kader van ooglikken èn kontlikken:
  Eenoog had, per abuis, zijn vals oog ingeslikt doch niet-meteen naar den dokter geweest omdat hij dacht dat “het” toch eensdaags via de natuurlijke weg, wéér tevoorschijn zou komen.
  Helaas pindakaas… bleef het oog steken voor- en door de sluitspier, zodat hij dan toch bij een dokter belandde die het wilde verwijderen.
  Terwijl de dokter reeds een kwartier aan ‘t zuchten was, vroeg de patiënt wààrom hij zo moest zuchten èn wààrom het zo lang duurde om dat glazen oog te verwijderen…
  “Ja, ” zei de dokter, ” het is toch lastig werken … als er steeds iemand op de handen staat te kijken zeker ?

Reacties zijn gesloten.