En dan zeggen ze dat Poetin overdrijft

En dan zeggen ze dat Poetin overdrijft

Wanneer je seksuele voorkeur je kiesgedrag gaat bepalen dan zou men zich de vraag kunnen stellen of geslachtshormonen de plaats ingenomen hebben van de hersenactiviteit.

In Nederland heeft de COC, een homobelangenorganisatie, een kieswijzer ontwikkeld om het kiesvee, met een andere seksuele beleving, naar de ware partij te leiden.

Op 19 maart gaan de Nederlanders stemmen voor de gemeentebesturen.  231 partijen doen mee en de kiezers hebben een keuze uit zeker 194 homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT’s).

De 231 partijen komen uit 91 gemeenten. Rotterdam gaat met 11 partijen aan kop, gevolgd door Den Haag (9) en Maastricht (7). De meeste inzendingen op Gayvote komen van D66: 41. GroenLinks is op de kieswijzer vertegenwoordigd met 31 partijen, PvdA en VVD beide met 24. In de kieswijzer is ook te zien welke kandidaten LHBT zijn.

De kieswijzer gayvote.nl is vandaag de lucht ingegaan en  geeft informatie over wat de partijen de afgelopen periode hebben gedaan voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) en wat ze plan van zijn om te doen.’

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen, in 2010, stonden er 163 partijen op de roze kieswijzer. Uit onderzoek blijkt dat roze onderwerpen voor twee derde van homo’s en lesbiennes een rol spelen bij het bepalen van hun keuze in het stemhokje.

Zoals intussen algemeen aanvaard, is de seksuele geaardheid maatgevend voor goed bestuur.

Een attest LHBT geeft een duwtje in de rug voor een verkiesbare plaats.

Gayvote

FT

5 gedachten over “En dan zeggen ze dat Poetin overdrijft

  1. Volgens die leier van die Homo’s in Amsterdam is daar glo meer as 800 000 homo’s en lesbeens in Nederland. Dit is soveel as 10 tot 12 voetbalstadions wat vol voetbal fans sit. Ongelooflik!

    • Die opkomst van die homo het dalk te maak met’n halt toe te roep aan die oorbevolking van onze planeet. Jammer dat in die Arabiese lande geen homos bestaan

  2. Ik begin die janetten beter te begrijpen , In de loop van de namiddag heb ik een mooie jongen gezien . Ik wil helemaal niet fanatiek zijn ! maar meegaan met de nieuwe tijdsnormen

  3. Jaja, zou wel kunnen, 5% van een bevolking van 16 miljoen is 800.000. Wat de homolobby hier doet noemt men in het frans ‘communautarisme’, het belang van de eigen gemeenschap VOOR het algemeen belang. Iets typisch voor moslims eigenlijk. Een dag zonder 6 berichten over homo’s in de media is als een dag zonder kiespijn: best te pruimen.

Reacties zijn gesloten.