Eindelijk terug…

Afbeeldingsresultaat voor happy writer

Stilaan dachten we dat het er nooit meer zou van komen. Een nieuwe pc kopen is geen probleem. De gegevens van de oude pc overzetten is een ander paar mouwen. Dagenlang kregen we hem zelfs niet meer opgestart. Buurman slaagde erin, maar niet in het overzetten van alle gegevens. Gelukkig stonden al onze foto’s reeds langer op een externe harde schijf, maar andere belangrijke gegevens, afspraken en documenten (nog) niet.

Onze hond is de enige die gelukkig was met de toestand; zo dikwijls als tijdens deze laatste dagen is hij nog nooit mee gaan “uitwaaien”… om de frustratie te verwerken.

We schrijven hier nu op hoop van zegen, want helemaal tevreden zijn we nog lang niet. Al onze mails en documenten zitten nog ergens op de harde schijf van de oude pc. Buurman – die man is een tovenaar – heeft beloofd het volgende weekeinde zijn uiterste best te doen om ook die te recupereren.

Vandaag werden we (over)moedig. We wilden proberen Golfbrekers weer aan de praat te krijgen. Iets wat geen sinecure is…. was… want onze toegangscode en paswoord zit ergens verborgen in de oude pc. Dan maar verschillende mogelijkheden (… ons geheugen is dan toch nog niet zo roestig) geprobeerd. Noppes. Om de een of andere reden had het softwareprogramma gemerkt dat we een andere pc hebben en geloofde niet dat wij de énige echte Golfbrekersredactie waren en zijn.

Uiteindelijk – u ziet het – zijn we erin geslaagd. Vraag niet hoe of waarom. Al hebben we nu onze twijfels of dit schrijfsel er op een normale vertrouwde manier zal verschijnen. Op ons blad is heel de rechter kolom verdwenen. Maar dat zijn zorgen voor morgen. Hallelujah!

4 gedachten over “Eindelijk terug…

  1. Proficiat voor jullie moed. Het is aangenaam een oude bekende terug eens te ontmoeten. Hou zo vol.

  2. Proficiat voor het moedige doorzettingsvermogen. Ik ben ook een Kempenaar, en de koppigheid die ons toegekend wordt werkt soms toch in ons voordeel. Met de huidige karpersprongen in het binnenland (milieu-spijbelen, Bart DE KEIZER,
    het offensief tegen N-VA) is er veel werk aan de winkel.

    Sterkte in de strijd.

Reacties zijn gesloten.