De brui

Vanmorgen met frisse moed de pc ingeschakeld. Heeft tot de middag geduurd eer er leven in kwam… om vervolgens over te schakelen tot het intussen bekende zwarte beeld met een puntjeskringetje. En… tot slot… zelfs geen kringetje meer. Het jaar begint zoals het geëindigd is: onze pc geeft er de brui aan. En dan mogen we ons nog gelukkig prijzen dat hij niet gecrasht is. Nog niet. Nét niet. Dus zullen we luisteren naar de goede raad van zoonlief, die aanraadt de pc slechts nog aan te raken om de inhoud te (laten) copiëren naar een nieuw exemplaar.

Tot we een nieuwe pc aangeschaft hebben – en een IT-er alle bestanden overgezet heeft, zijn we technisch werkloos. Dit berichtje mochten we even sturen van een geleend toestel. Hopelijk tot gauw.

Uw gefrustreerde redactie

4 gedachten over “De brui

  1. Ze geven er in Israël ook de brui aan. “JEWROVISION” de grootste dans- en zangwedstrijd voor de joodse jeugd, met 1500 deelnemers, heeft plaats in Frankfurt en niet in Israël. Logisch, zeer logisch, je moet zo’n ‘rovison’ houden waar de meeste joodse jeugd te vinden is en dat is niet in Israël.
    Voor kaarten: Messe Frankfurt – Zentralrat der Juden Deutschland.

  2. Hopelijk geven jullie er de brui niet aan . Waar moeten we dan naar toe?.

    • Na daaaagen miserie, eindelijk terug. Zal er een verslag over schrijven. Ben intussen een Quo Vadis, Syria aan het ineen steken.

Reacties zijn gesloten.