14 gedachten over “Eindejaarswensen

 1. Hopelijk geeft Kerstmis in een moment van meditatie en nostalgie een opstoot aan het gezond verstand van velen , de wereld rond , die “achtergebleven zijn”. Vrede op aarde voor iedereen , Ik uit die wens ook voor de Moslims ! maar niet voor “alle” Moslims ! De extreme fanatieke en hun zogezegde idiote achterlijke, psychiatrisch gestoorde niksnutten of kortweg “bekeerlingen” , die wens ik nog niet de onderste van den beerput . Zij die mensen vermoorden, folteren , vrouwen als slaven verkopen op een IS vogelenmarkt , dat zijn geen mensen maar “beesten” Ze sleuren er een Allah of God bij om zich achter die zogezegde God te verschuilen en hun barbarie te verantwoorden met de woorden “:het is de wil van Allah” . Ze leven nog in de middeleeuwen idem hun denkvermogen ! Het moet iedereen , vriend en vijand , toch opvallen , dat ze nog steeds gekleed lopen zoals honderden Jaren geleden ! Zelf in het westen waar geen zandbakken zijn. Alles wat het ongelovige westen heeft voortgebracht is haram , behalve wat ze kunnen gebruiken , zoals moderne wapens bv . Normaal zouden ze nog moeten vechten met het kromzwaard om in de lijn van hun Godsdienst te blijven . Een volk zoals die vervloekte IS die wereldwijd de verplichting geeft aan hun broeders om onschuldigen te vermoorden , zoiets is wraakroepend en helemaal niet vatbaar voor gelukswensen in welke vorm ook !

 2. Die gezellige koude kerstdagen , troost U lieve broeders en broederinnen van de Golfbrekersfanclub ! Hier in Thailand is het ook winterseizoen . We halen in de vroege morgen nog geen negenentwintig graden Celsius !

 3. Op 24 December hadden wij hier een miezerige motregendag op z’n Belgisch. Kerstdag was alles weer normaal op z’n Filippijns zij het iets minder warm dan bij Rene. Aan alle lezers van Golfbrekers een prettig einde 2014 gewenst en een gezond 2015. Het einde van het jaar zal voor mij echter altijd verbonden blijven met het overlijden van mijn schoonbroer Ray op 29 December 2012 en mijn niet geplande terugkeer naar Vlaanderen waardoor ik tussen oud- en nieuwjaar ergens hoog boven zijn zo geliefd China vloog. Zowel ikzelf als ongetwijfeld de vele trouwe lezers van Angeltjes missen hem en zijn vlotte schrijfstijl. De beste wensen ook aan alle medewerkers van Golfbrekers die de fakkel overgenomen hebben. Voor ons Vlamingen in eigen land en nog meer voor deze in het buitenland blijven zij een belangrijke bron van “politiek niet correcte” informatie die de traditionele nieuwsmedia ons trachten te onthouden.

  • Wij missen hem ook, Willy. We hebben nooit de pretentie gehad Ray te kunnen vervangen. Hij had een gouden pen, die hij in vitriool doopte om het land b te fileren. Tip: kijk en luister zondag naar een speciale bijdrage van onze vaste rubriek klassieke muziek. Speciaal voor Ray.

 4. Ik neem aan dat RenĂ©, met zijn voorkennis van hoe er gepamperd moet worden, en als ‘nieuwe Thai’ volop voorbereidende maatregelen treft bij de sociale media en regeringskringen om de invasie van Vlamingen voor te bereiden. Dit tegen de tijd dat ze leeg gemolken zijn.
  Als hij zijn invloed bij de klimaattop ook nog zou kunnen aanwenden om de temperaturen niet hoger dan 24 graden te krijgen zou het een bijkomend pluspunt zijn.

 5. Laten we toch maar een ” beetje” hopen op een “beetje” verandering

  WANT….
  1988 : Martens VIII, met de socialisten
  1991 : Martens IX, met de socialisten,
  1992 : Dehaene I, met de socialisten,
  1995 : Dehaene II, met de socialisten,
  1999 : Verhofstadt I, met de socialisten,
  2003 : Verhofstadt II, met de socialisten,
  2007 : Verhofstadt III, met de socialisten,
  2008 : Leterme I, met de socialisten,
  2008 : Van Rompuy, met de socialisten,
  2009 : Leterme II, met de socialisten,
  2011 : Di Rupo, met de socialisten.

 6. Redactie en reageerders, de beste wensen voor 2015 en geef er maar een flinke lap op zodat 2015 ons ”resultaten” kan leveren.

  • “Een kloek en manlyk hart pleeght ook in spyt der weederspoedt ankergrondt aan de hoope te vinden.” Willem van Oranje

 7. Mijn wens voor 2015 aan jullie is de hoop die wij allemaal koesteren dat is om
  een onafhankelijk Vlaanderen steeds voor ogen te houden en blijf gezond van lijf en leden dat we het gezamenlijk kunnen beleven.

 8. Voor de redactie en alle Golfbrekers-fans een voorspoedig en strijdbaar 2015.

Reacties zijn gesloten.