6 gedachten over “Eerste schooldag?

 1. Dàt ligt NIET aan Vossen, maar wél aan het “inhalig” bestuur van Genk dat de afkoopsom voor hun eigen speler hoger inschatte dan de waarde van hun speler…. indien zij zovéél van hùn voetballer hielden… wààrom hebben zij dan toch voor de centen gekozen ?

  • Het ging het om de tekst, Fikken, niet om de sport, of is de uitdrukking veranderd?

 2. Koning Flup heeft geen grote rug in de mes van zijn onderdanen gegeven, want hij bracht vandaag hand-in-hand – naar het voorbeeld van de beweging hand-in-hand – zijn kinderen naar school.
  Emmanuel was er niet bij want die heeft leerstoornissen en gaat apart naar Kessel-Lo om de leerstoornissen te laten verzorgen. De alles wetende media vermoeden dat hij dyslexie heeft. Na drie jaar zijn ze er nog niet achter wat ‘t manneke mankeert, daarom dat vermoeden. ‘t Klinkt wat zachter dan de zuivere waarheid : dat hij te dom is om te helpen donderen. Heeft ie van zijn vader.

 3. Op 8 september wordt over het Rodrigues Bericht in het EU parlement gestemd. Dit voorstel lijkt op het eerste zicht een lovenswaardig doel te hebben en wil zich toewijden aan het sterker maken van meisjes in de EU door onderwijs.
  Als je het nader bekijkt worden de rechten van de ouders in verband met de opvoeding van hun dochters verder afgebouwd. Verder dienen die meisjes nauwkeurig ingelicht te worden over hun gender toestand, seksuele mogelijkheden en abortus bij ongelukjes. Je kent het jargon.
  Als de Portugese Liliane Rodrigues, de voorvechtster van ‘vrouwenrechten gaan ons allen aan’ haar slag thuishaalt, volgen de onderwijs aanpassingen in de EU scholen.

Reacties zijn gesloten.