“Een belediging voor de apen?”

“… De WHO situeert het virus en zijn superverspreiders eerst correct, en begeeft zich vervolgens op een hellend vlak van de politiek correcte zelfcensuur. Men wil zelfs de naam ‘apenpokken’ door een andere vervangen, want ‘beledigingen tegen culturele, sociale, nationale, regionale, beroeps- of etnische groepen moeten vermeden worden’, zo klinkt het. Hoezo? Een belediging voor de apen? Of voor homo’s die met apen zouden kunnen geassocieerd worden? Namen vervangen om problemen te verdoezelen, waar hebben we dat nog gehoord en gezien?…”

Johan Sanctorum laat zijn licht schijnen op een bijzonder medisch probleem waarvan vooral een bepaalde minderheid het slachtoffer is. Waarschijnlijk werd het ontwikkeld in laboratorium in Rusland…

Lees: Apenpokken, homo’s en ‘stigmatiseren’? Zeg het maar gewoon zoals het is

1 gedachte op ““Een belediging voor de apen?”

  1. Johan heeft het bij het rechte eind. De gemeenschappen die de oorzaak zijn van vele ziekten nemen geen enkele verantwoordelijkheid op. Zij zijn de daders en beseffen niet dat hun gedrag de grondslag is van vele kwalen die andere mensen schade berokken. Dus hou op met alles goed te praten maar neem de gepaste maatregelen dan zal je tenminste enige sympathie verwerven.

Reacties zijn gesloten.