Dwangbuisfobie

Afbeeldingsresultaat voor achter het gordijn kijkenHet is een samenzwering. Vlamingen, Walen, Chinezen, Zoeloes, runderen, leeuwen, hoenders, en de rest: allen zweren zij samen om hun kinderen wijs te maken dat verschil in geslachtshormonen een verschillend gedrag veroorzaakt. Tot Femma achter het gordijn kon kijken en de samenzwering ontmaskerde.

Femma vzw @Femmavz

Jongens zijn sterk, meisjes zwak: op 10 jaar zit je al in een “gender-dwangbuis”

Photo published for Jongens zijn sterk, meisjes zwak: op 10 jaar zit je al in een "gender-dwangbuis"

Het maakt niet uit waar je opgroeit, in China, Zuid-Afrika of België, als het aankomt op leren wat het betekent om een jongen of een meisje te zijn, is er één grote, universele mythe: jongens zijn sterk, meisjes zijn zwak. Een stereotype dat al ingebakken zit bij kinderen van 10 jaar, wijst onderzoek uit. Met alle mogelijke gevolgen vandien, die de rest van je leven blijven nazinderen.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/09/21/gender-stereotypes-bij-kinderen/

1 gedachte op “Dwangbuisfobie

  1. Telkens er in de eussr een beweging of partij ontstaat die het opneemt voor de eigen burgers komen de pamperbendes in actie!!Als die partij ook maar een beetje een bedreiging vormt voor de gevestigde partijen dan worden de grote woorden niet geschuwd door de zogenaamde democraten!!!Woorden als xenofoob,racistisch,facsistisch,islamofoob,populistisch,neonazistisch zijn niet weg te denken in de pocomedia!!En als de pamperbende dan de verkiezingen duidelijk verliezen dan is de kiezer natuurlijk verkeerd,wat een bende slechte verliezers toch!!!
    https://www.geenstijl.nl/5138671/merkelmoe/

Reacties zijn gesloten.