Duitse Groenen houden van kinderen (1)

Misschien hier ter lande minder bekend, maar in Duitsland is de verontwaardiging groot om het groene gedoog- en aanmoedigingsbeleid t.o.v. incest en pedofilie.

Wij brengen elke dag een affiche zodat u zich een beeld kan vormen van hun campagne.

https://sphotos-b-ord.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p480x480/16569_616223111743173_108753017_n.jpg

Sexuele betrekkingen zonder geweld tussen ouders en kinderen moeten strafvrij blijven.
Europees boegbeeld: Cohn-Bendit, bij vriend en vijand bekend om zijn kinderliefde.

Lees in dit verband ook: Pedofilie en de groene beweging

en Voorman Groenen was voor pedo’s

 

 

3 gedachten over “Duitse Groenen houden van kinderen (1)

  1. Ze zijn toch zo lief die groenen, ze zien die kindjes toch zo graag en ze kunnen er met hun poten niet van afblijven, en dat Brepoels als Europees parlementslid van de NVA daar jaren mee samen heeft gezeten en gestemd is toch niet te begrijpen, ma ja de NVA is ook niet te begrijpen

  2. Tot op heden heb ik nog geen enkele verloochening gezien door BDW of Frieda. van wat Die Grünen in het Europees parlement hebben voorgesteld. M.a.w. ze gaan akkoord zonder voorwaarden. Als men dit voorlegt aan de “jonge”NVA-kiezer kunnen ze zich zeker niet verweren en beginnen zij zich terecht vragen te stellen. Tevens kan men hen erop wijzen dat deze uiterst linkse groep tegen het Europa van de regio’s is en dus ook tegen het onafhankelijkheidsstreven van Vlaanderen. Dit laatste wordt ook naar voor gebracht door de meeste kaderleden van de NVA en hun voorzitter. Misschien kan die groep om de Europese opperrechters en koningshuizen te plezieren overgaan tot het opnieuw organiseren van “Roze(Rode) Balletten.

Reacties zijn gesloten.